ΨυχαγωγίαΑρχείο

Κέρδισε κόσμο και εντυπώσεις το Αργείτικο καρναβάλι!

Εντυπωσιακή ήταν φέτος η προσέλευση στο Αργείτικο Καρναβάλι με τον κόσμο να αποζημιώνεται από το θέαμα που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ).

Ο Τόνυ Σφήνος παρουσίασε τα καρναβαλικά πληρώματα και στο τέλος χάρισε ένα μοναδικό μουσικό show στον κόσμο, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Αργείτικο καρναβάλι 2018

Χαρακτηριστικό της καρναβαλικής παρέλασης και φέτος η πολύ μεγάλη συμμετοχή με πάνω από 1500 καρναβαλιστές και μεγάλο αριθμό αρμάτων που ξεπέρασαν τα 45, μεταξύ των οποίων και καρναβαλική ομάδα από το Άστρος.

Τον Βασιλιά Καρνάβαλο συνόδεψε η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Γεωργία Λιανέρη, παρέα με ξυλοπόδαρους, ακροβάτες και χορευτές. Πολύ κέφι από τους αμέτρητους καρναβαλιστές, σατιρική διάθεση, πρωτότυπες ιδέες και ωραία κοστούμια, σε ένα καρναβάλι που γίνεται ολοένα και καλύτερο, βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Αργείτικο καρναβάλι 2018

Το κέφι δεν σταμάτησε στην παρέλαση αφού μετά στην Κεντρική Πλατεία ακολούθησε το κάψιμο του καρνάβαλου και ένα ατελείωτο πάρτι με πολύ μουσική και χορό, και τον Tonis Sfinos να χαρίζει μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Πολύ θεαματική στιγμή το parkour show από την ομάδα Jump Connection, με εμπόδια το τεχνητό ποτάμι και τις γέφυρες της πλατείας!

Αργείτικο καρναβάλι 2018

Δείτε Επίσης:
Η εντυπωσιακή καρναβαλική παρέλαση του Άργους.
Highlights από το show του Toni Sfinos στο Άργος.
Το γιγάντιο άρμα από το Άστρος που ξετρέλανε τους Αργείτες!

Photos: Ταμπούρης, Άκης Ντάνος