ΑθλητισμόςΑρχείο

3ο στην Ελλάδα το 2ο ΓΕΛ Άργους

Την 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ κέρδισε το 2ο ΓΕΛ Άργους, δείχοντας για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο που διατηρεί το Άργος σε αυτό το άθλημα, και ότι υπάρχει από πίσω το κατάλληλο υλικό για τη μελλοντική στελέχωση του Διομήδη με καλές μονάδες.

Τα συγχαρητήριά του γι’ αυτή την επιτυχία απευθύνουν ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο διευθυντής της ΔΔΕ Αργολίδας Ιωάννης Γαληνός.

Όπως σημειώνει ο Δ. Καμπόσος: 

«Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του 2ου ΓΕΛ Άργους για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ. Αποτελεί τιμή για τον Δήμο Άργους Μυκηνών η κάθε επιτυχία των νέων  στον αθλητισμό και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και ιδιαιτέρως των μαθητών και των γονέων τους που κάνουν μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουν τα παιδιά τους. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Άργους στους προπονητές τους και στους γονείς για την μεγάλη αυτή επιτυχία».

Αντίστοιχα ο κ. Γαληνός αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας υπευθυνοι για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος, συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της ομάδας χειροσφαίρισης του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους για την επίδοσή τους στους Πανελλήνιους σχολικούς  Αγώνες Χειροσφαίρισης σχολικού έτους 2017-2018 και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο final-4 των Αγώνων».