ΠολιτισμόςΑρχείο

Εκλογές στον «Παλαμήδη»

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26ης Φεβρουαρίου η τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ». Ήδη συμπληρώθηκε μια τετραετία από την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, τον Απρίλιο του 2014.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της τετραετούς θητείας του Δ. Σ., ευχαρίστησε και εξήρε την προσφορά τού κάθε μέλους στην λειτουργία του Συλλόγου και έδωσε τον λόγο στα μέλη, τα οποία, δίχως εξαίρεση, τόνισαν την επιτυχία των εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη των 11 τακτικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των δύο αναπληρωματικών μελών και των τριών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαρτίου και από ώρα 10.00΄- 14.00΄ στα Γραφεία του Συλλόγου (Σταϊκοπούλου 52).

Επειδή απαιτείται απαρτία των μελών για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και επειδή συνήθως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, στον ίδιο χώρο και κατά τις ίδιες ώρες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα συμμετέχουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι η συμμετοχή ΟΛΩΝ των μελών στην εκλογική διαδικασία, έχει μεγάλη σημασία για την επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου και είναι υποχρέωση του κάθε μέλους να δηλώσει με την παρουσία του την ισχύ του Συλλόγου.