ΠολιτικήΑρχείο

Στο διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Μανιάτης

Στο διεθνούς εμβέλειας τετραήμερο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum), που ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, θα μιλήσει ο καθ. Γιάννης Μανιάτης.

Η ομιλία του θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 12.00΄μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών (Dionysos Hall) στο πάνελ με τίτλο «Fostering Investment in Energy to support climate change goals and energy security», το οποίο θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των επενδύσεων στην ενέργεια για την υποστήριξη των στόχων της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής ασφάλειας.

Το φόρουμ που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, αποτελεί το πλέον γόνιμο πεδίο διαλόγου μεταξύ καταξιωμένων προσωπικοτήτων του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών, τη διαμόρφωση προτάσεων και την ανάπτυξη θέσεων σχετικών με τους μακροπρόθεσμους στόχους της Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του αύριο, θέτοντας ως στόχο τη διαμόρφωση μιας βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

Δείτε εδώ την agenda του Συνεδρίου

Live streaming