Site icon Αρχείο anagnostis.org

Μανιάτης για NOVARTIS, Ποδόσφαιρο, Κίνημα Αλλαγής

Γιάννης Μανιάτης

Είναι τραγικό, τη στιγμή που η χώρα έχει βαθιά ανάγκη την ενότητα των δυνάμεων προκειμένου να υπάρχει συνεννόηση απέναντι στα μεγάλα εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η κυβέρνηση να συνεχίζει να ρίχνει το δηλητήριο του διχασμού, της λασπολογίας και της καχυποψίας όπου μπορεί σε όλους τους αντιπάλους της, προκειμένου να κερδίσει μικροκομματικό χρόνο, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη κι  Έλενα Καραγιάννη ο Γιάννης Μανιάτης.

Αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Στ. Θεοδωράκη με τον κ. Τσίπρα, είπε ότι αυτή έπρεπε να ορισθεί μετά το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. «Η πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ έχει κατατεθεί εδώ και 1,5 χρόνο. Ξαφνικά ενώ έχουμε σε εξέλιξη εδώ κι αρκετούς μήνες τα Σκοπιανά, τα Τουρκικά, τα Αλβανικά, έπιασε ο πόνος τον κ. Τσίπρα να καλέσει τον κ. Θεοδωράκη λίγες μέρες πριν το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε ότι θα στείλει μήνυμα ενότητας και καθαρής πολιτικής θέσης απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ και στο συντηρητισμό της Ν.Δ. «Τα κείμενα που θα εγκριθούν στο τέλος των συζητήσεων, θα συνιστούν ένα πλαίσιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και πολιτικού διεξόδου από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν οδηγήσει οι πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», επεσήμανε.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

NOVARTIS

 

Β. ΧΩΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Γ. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και το ηχητικό απόσπασμα.

Exit mobile version