Site icon Αρχείο anagnostis.org

Απογευματινός περίπατος για τους Ναυπλιείς της Αθήνας

Απογευματινός περίπατος για τα μέλη του Συλλόγου «Ο Ναύπλιος»

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Μαρτίου μετά από απόφαση του Δ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» πραγματοποίησαν απογευματινό περίπατο με σκοπό την παρακολούθηση των Δ΄ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Αθρόα η συμμετοχή των Μελών του Συλλόγου που με χαρά δέχτηκαν την πρόταση του Δ.Σ. Ξεκίνησαν από το Πεδίο του Άρεως το μεσημέρι της Παρασκευής με κατεύθυνση το γραφικό και μεγαλοπρεπές γυναικείο Μοναστήρι των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού για να παρακολουθήσουντην Δ΄ στάση των Χαιρετισμών. Έφθασαν στις 5 το απόγευμα και παρακολούθησαν την συγκινητική ακολουθία που έψαλλαν κατανυκτικά οι μοναχές της Μονής. Ακολούθως περιηγήθηκαν στους μεγαλοπρεπείς χώρους της Μονής και απόλαυσαν την υπέροχη θέα προς την παραλία του Ωρωπού.

Μετά το Μοναστήρι κατευθύνθηκαν στην παραλία του Ωρωπού όπου πραγματοποιήθηκε απογευματινή βόλτα και όλοι μαζί ξαπόστασαν σε καφέ της παραλίας για να απολαύσουν τον καφέ τους και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Κουβέντες, συγκίνηση και πειράγματα μεταξύ των μελών που αποδεικνύει ένα δυναμικό ξεκίνημα με αγάπη και σύσφιξη των δεσμών μεταξύ τους.

Στο γυρισμό ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κολόκας ευχαρίστησε όλα τα μέλη που ακολούθησαν σε αυτόν τον όμορφο ανοιξιάτικο περίπατο και ευχήθηκε σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. «Καλό Πάσχα». Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Ειδικό Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Ηλ. Κρίππα που είχε όλη την ευθύνη και επιμέλεια της εξόρμησης. Ανακοίνωσε δε ότι τέλος Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ολοήμερη βόλτα εντός Αττικής με εκπλήξεις για τα μέλη, εγκαινιάζοντας νέους τρόπους επαφής των μελών του ιστορικού Συλλόγου που απ’ ότι φαίνεται ήταν χρόνια επιθυμία όλων.

Exit mobile version