ΟικονομίαΑρχείο

Δωρεάν Μικρές Αγγελίες σε Έντυπο Αναγνώστη και anagnostis.org

Έχετε να νοικιάσετε σπίτι; Πουλάτε το χωράφι σας; Χαρίζετε σκυλάκια; Ζητάτε δουλειά; Στείλτε μας τώρα την αγγελία σας και εμείς την δημοσιεύουμε χωρίς χρέωση σε εφημερίδα και site.

Η προσφορά απευθύνεται σε ιδιώτες (εξαιρούνται μεσιτικά και επιχειρήσεις).

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την Μικρή Αγγελία σας ΔΩΡΕΑΝ, αρκεί να μην ξεπερνά τις 30 λέξεις και το περιεχόμενο να είναι τοπικού ενδιαφέροντος. (Απαραίτητη προϋπόθεση να μας στείλετε εκτός από το κείμενο της αγγελίας και το όνομά σας).

Μικρές Αγγελίες στον Αναγνώστη Πελοποννήσου

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και σύντομη. Για δημοσίευση της αγγελίας σας χρησιμοποιείστε την φόρμα: https://old.anagnostis.org/form/mikres-aggelies.

Μπορείτε να εισέλθετε ανά πάσα στιγμή στην φόρμα δημοσίευσης αγγελιών από το πλευρικό banner που έχει τοποθετηθεί στην κατηγορία «Αγγελίες», αλλά και δεξιά από κάθε κάθε post.

Μικρές Αγγελίες στον Αναγνώστη Πελοποννήσου

Η δωρεάν αγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 λέξεις, ενώ κάθε ιδιώτης δεν μπορεί να δημοσιεύει περισσότερες από μία μικρή αγγελία ταυτόχρονα.

Η αγγελία σας δημοσιεύεται στο site anagnostis.org και στον έντυπο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.

Για να γίνεις συνδρομητής ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ
ή τηλεφώνησε στο +30 27520 22257