ΑθλητισμόςΑρχείο

Επίσημα αποτελέσματα για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Aναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα του Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. και 2,5 χλμ. στο web Site της διοργάνωσηςΟι συμμετέχοντες δρομείς (εκτός από των 2,5 χλμ.), έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους, με την αναγραφή του ονόματος τους και δωρεάν τις φωτογραφίες του αγώνα με τον χρόνο τερματισμού τους, επιλέγοντας το παραπάνω μενού.  

Οι συμμετέχοντες στα 2,5χλμ., έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους, με την αναγραφή του ονόματος τους επιλέγοντας το παραπάνω μενού.  

«Αναζητήστε: το αγώνισμα και το Όνομα η τον αριθμό συμμετοχής σας. Πατήστε πάνω στο όνομα και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας».

Επίσημα Αποτελέσματα Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. και 2,5 χλμ.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν και είναι δωρεάν στην διάθεση των συμμετεχόντων είναι συνολικά πάνω 10.000.

Σύντομα θα αναρτηθούν και τα επίσημα αποτελέσματα της κατάταξης των Σχολείων της Αργολίδας των 5 χλμ.

Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς: New Balance, ΦΟΥΓΑΡΟ και Οικογένεια Χριστοδούλου, τους πολίτες της Αργολίδας και τους Δημότες Ναυπλίου για την υποστήριξη των αγώνων και όλους τους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.