Site icon Αρχείο anagnostis.org

Το Ναύπλιο υποδέχθηκε 300 κορυφαίους bodybuilders από 42 χώρες

bodybuilding Ναύπλιο

Για πρώτη φορά παγκοσμίως πραγματοποιείται στο Ναύπλιο η διοργάνωση «Ιfbb amateur the president santonja’s cup» και Elite Pro Show. Πρόκειται για διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης και fitness στους οποίους συμμετέχουν 300 κορυφαίοι αθλητές του bodybuilding από 42 χώρες.

Τους αγώνες που συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, έφερε στο Ναύπλιο ο Έλληνας θρύλος του αθλήματος και καταγόμενος από την περιοχή Τάσος Κολιγκιώνης.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής (23/3) και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου (24/3). Τιμώμενο πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Ισπανό Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA», o οποίος βρέθηκε στο Ναύπλιο τιμώντας με την παρουσία του τη διοργάνωση.

Ο ίδιος βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Αναστάσιο Χειβιδόπουλο, την πρόεδρο της UNESCO Αργολίδας Μαρούλη Ζηλεμένου, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου και την ψυχή της διοργάνωσης Τάσο Κολιγκιώνη.

Exit mobile version