Site icon Αρχείο anagnostis.org

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας τον «γάμο» με Τατούλη

Τατούλης Τσίπρας

Πληθαίνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για επικείμενη στήριξη Τατούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και τα οποία εκφράζονται κυρίως μέσω διαρροών – δημοσιευμάτων σε Αθηναϊκά sites. 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας πρόλαβε την Κουμουνδούρου και έσπευσε να εκδώσει πρώτη ανακοίνωση με αφορμή αναδημοσίευση άρθρου σε τοπικό site, με την οποία διαψεύδει τα εν λόγω σενάρια.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: 

«Διαβάσαμε πρόσφατα στον Τοπικό Τύπο, ότι στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να “στηρίξει” τον νυν Περιφερειάρχη.

Δεν είχαμε σκοπό να σχολιάσουμε παρόμοιες φήμες, αλλά κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Κάθε φορά που ο κ. Τατούλης έχει προβλήματα στην – ήδη τριχοτομημένη – παράταξή του, εμφανίζονται τέτοια σχέδια “στήριξής” του.

Ξεκαθαρίζουμε για πρώτη και τελευταία φορά, δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση:

Oυδεμία στήριξη θα υπάρξει στον κ. Τατούλη (όσο και αν επιμένουν οι πάσης φύσεως “διαρροές”).

Ο κ. Τατούλης έχει καταγραφεί σαν μία από τις χειρότερες εκδοχές, από πολλές πλευρές, που έχουν εμφανιστεί στη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμάτα – ανεξάρτητα που θα καταλήξει η σχετική έρευνα – επιβεβαιώνουν μια νοσηρή κατάσταση που αποτελεί ντροπή για το θεσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όσο μας αφορά δε, θα πάρουμε τις αναγκαίες και απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες, όταν έρθει η ώρα, ώστε η Περιφέρειά μας να περάσει σε μια νέα εποχή δημοκρατίας, διαφάνειας και ανάπτυξης προς το συμφέρον όλων των πολιτών της».

Exit mobile version