Site icon Αρχείο anagnostis.org

Η ΔΕΥΑΝ έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα

Αντικατάσταση Αγωγού Ύδρευσης στη Ν. Πολιτεία

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έδωσε λύση σε χρονίζον πρόβλημα, που αφορούσε την επαναλαμβανόμενη, πολλάκις, θραύση του αγωγού υδροδότησης της Νέας Πολιτείας, (Εργατικές Κατοικίες), στην περιοχή της Αγίας Κυριακής. 

Το θέμα αυτό, ήταν μεγίστης σημασίας, τόσον από πλευράς απρόσκοπτου υδροδότησης της εν προκειμένω περιοχής, όσον και από αυτήν του κινδύνου ατυχημάτων, για τα διερχόμενα οχήματα, επί της Αγίου Αδριανού. 

Μάλιστα, μια άλλη, σημαντική παρενέργεια, από το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν η δαπάνη που «σπαταλούσε» η Δ.Ε.Υ.Α.Ν., προκύπτουσα από τις εργατοώρες του απασχολούμενου προσωπικού της και τα απαιτούμενα υλικά για την αποκατάσταση των βλαβών του αγωγού. 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκλήρωσε άμεσα το αντικείμενο της αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης, έντεχνα και σύμφωνα με τους κανόνες της Επιστήμης, εκτελώντας έργο Ιδίοις Πόρους, προϋπολογισμού: 19.344,00€.

Ολοκληρώνοντας, ζητείται η κατανόηση των συμπολιτών, κατοίκων της περιοχής και διερχομένων οδηγών, για την σχετική όχλησή τους, που υφίσταντο μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Exit mobile version