ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δεν σας άγγιξαν ποτέ τα ιδανικά

Στην αντεπίθεση περνά η παράταξη Καμπόσου μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις από τον «Άλλο Δρόμο», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η αντιπολίτευση και στοχοποιώντας συγκεκριμένο δικτυακό τόπο, χωρίς να τον κατονομάζει.

Όπως σημειώνει η «Αλλαγή Πορείας»:

«Όταν η αριστερά που καταργήθηκε από το 1990, είναι το δόγμα και ο δρόμος για την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται κάποιοι τότε τα αποτελέσματα είναι αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός σήμερα. Αυτοί οι κάποιοι είναι αυτοί που βλέπουν την πρόοδο μας (μέσα στο κακό περιβάλλον που δημιούργησαν τα συντρόφια τους) ως οπισθοδρόμηση. 

Ευτυχώς που είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε. Η πλειοψηφία του κόσμου που καθημερινά ερχεται σε επαφή μαζί μας ευτυχώς στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής και το επικροτεί (Όχι βέβαια σε ένα καφενείο που πάτε εσείς και 3-4 ακόμη δικοί σας φίλοι που βλέπουν με τα ίδια με σας παραμορφωτικά γυαλιά) . 

Για τα μαγαζιά που έκλεισαν όχι μόνο στο Άργος αλλά σε όλες τις πόλεις, ευθύνονται φυσικά αυτοί που κυβέρνησαν και αυτοί που κυβερνούν τώρα. Το κατανοούμε πως θέλετε να πείτε κάτι για να δικαιολογηθείτε στους δικούς σας που φτάσατε την παράταξή σας σε μονοψήφιο νούμερο, όμως δεν θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για αντιπολίτευση. Είμαστε στην πρώτη γραμμή και για το δήμο μας αλλά και για την πατρίδα μας. 

Έννοιες που ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται ποτέ να σας ΑΓΓΙΞΟΥΝ. Αυτά λέγονται ΙΔΑΝΙΚΑ κύριοι που στο δια ταύτα όλα τα ρίχνετε στον ωχαδερφισμό και στην ντροπή μη μπορώντας να υψώσετε ανάστημα για την πατρίδα (μάλλον άγνωστη για σας λέξη) αλλά και για την συνεχώς δοκιμαζόμενη κοινωνία μας. 

Σας ζητήσαμε να υπερψηφίσετε ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψηφίσατε ΟΧΙ ,δηλαδή θέλετε να παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια του λαού μας; 

Σας ζητήσαμε να εναντιωθούμε όλοι μαζί στην μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια και είπατε: παρελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο. 

Με ανακοινώσεις και άρθρα στο εντεταλμένο σάιτ σας δεν γίνεται πολιτική 

ΔΕΝ θα σας παρακολουθήσουμε στην κατηφόρα σας. 

Δεν ντρεπόμαστε να υπερασπιστούμε τα ιδανικά μας και δεν υποκύπτουμε στην απραξία στην οποία θέλετε να μας υποβάλετε». 

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και σας προσκαλούμε να παραστείτε, όπως κάνατε και πέρσι, στην αυριανή εκδήλωση με τους χιλιάδες Αργείους και επισκέπτες.