ΟικονομίαΑρχείο

Ουρές για Πάσχα στο Ναύπλιο!

Στο 100% είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεά του Ναυπλίου για τις ημέρες του Πάσχα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου τουριστικών καταλυμάτων Ναυπλίου «Ο Ξένιος Δίας», Κωνσταντίνος Μιχόπουλος.

Ο Δήμος Ναυπλιέων φέτος εκτός από τις καθιερωμένες πασχαλινές εκδηλώσεις, στόλισε την Αμαλίας με φαναράκια, δίνοντας έτσι έναν γιορτινό τόνο στο παραδοσιακό κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, όπως τονίζει, «και διπλάσιο αριθμό δωματίων να είχαμε πάλι θα ήταν όλα γεμάτα, αφού το Ναύπλιο και τις ημέρες του Πάσχα αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό».

Πάσχα στο Ναύπλιο

Οσον αφορά στο γεγονός γιατί οι εκδρομείς επιλέγουν το Ναύπλιο, ο Κωνσταντίνος Μιχόπουλος τονίζει ότι «το κλίμα στην πόλη είναι ιδιαίτερα κατανυκτικό, ιδίως την Μεγάλη Παρασκευή, όπου όλοι οι επιτάφιοι καταλήγουν στην πλατεία Συντάγματος με τη συνοδεία της φιλαρμονικής και χορωδιών».

Επίσης, αναφέρει ότι το Ναύπλιο είναι ένας κοντινός προορισμός για τους κατοίκους της Αθήνας σημειώνοντας παράλληλα ότι «εμείς από την πλευρά μας έχουμε κρατήσει ανταγωνιστικές τιμές, ενώ με την πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.»

Μεγάλο σουξέ επίσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σημειώνουν φέτος η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς και η Καλαμάτα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία των εκπροσώπων των ξενοδόχων, οι κρατήσεις και εκεί αγγίζουν ακόμα και το 100%.