ΚοινωνίαΑρχείο

Και μόνο ένας να ερχόταν αυτό είναι επιτυχία!

Ο π. Ελευθέριος Μίχος τοποθετήθηκε στο θέμα της Πασχαλινής εκδήλωσης που διοργάνωσαν η εκκλησία και ο Δήμος Ναυπλιέων με τα σουβλιστά αρνιά για τους άπορους, οι οποίοι όμως στην πλειοψηφία τους ντράπηκαν να εμφανιστούν σε δημόσια θέα και μάλιστα μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους!

Ο Παπά Λευτέρης σημειώνει «πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση σε μία προσπάθεια, όπως έγινε σήμερα και σε άλλα μέρη. Υπάρχουν άλλα πεδία για αντιπαράθεση».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ιερωμένου στα social media:

«Σε πολλούς Δήμους σήμερα και σε συνεργασία με την Εκκλησία σε πολλές περιπτώσεις, πχ. Δήμος Αθηναίων και Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πραγματοποίησαν Πασχαλινό τραπέζι.

Το ίδιο κάναμε και εμείς με τον Δήμο Ναυπλιέων, καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους.Για να δώσουμε λίγη χαρά και σε αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα ,ημέρα του Πάσχα είναι εντελώς μόνοι τους. Όσοι ήθελαν από τους έχοντες την ανάγκη παρακάθισαν στο γιορτινό τραπέζι και όσοι δεν ήθελαν πήραν σε πακέτο το φαγητό τους.Δεν υπήρχε καμία απολύτως σκοπιμότητα . Τα σχόλια ότι δεν πέτυχε η εκδήλωση αγάπης είναι περιττά. Και μόνο ένας να ερχόταν, παίρνοντας λίγη χαρά, αυτό είναι επιτυχία. Ήρθαν αυτοί που έπρεπε να έρθουν. Δεν περίμενε κανείς καμία λαοθάλασσα.

Άλλωστε ορισμένες  φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, ήταν στην αρχή της εκδήλωσης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να  υπάρχει στοχοποίηση σε μία προσπάθεια , όπως  έγινε σήμερα και σε άλλα μέρη. Υπάρχουν άλλα πεδία για αντιπαράθεση.

Χριστός Ανέστη και αγάπη σε όλους».

Διαβάστε Επίσης: Οι άποροι δεν χρειάζονται ελεημοσύνη.