ΠολιτισμόςΑρχείο

Μπαμπούλας στην Αμαλίας

Αλλάζει τακτική η τροχαία Ναυπλίου που πλέον προχωρά στην τήρηση του νόμου αφαιρώντας πινακίδες από τα μονίμως παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Αμαλίας, μέχρι και από μηχανάκια που είναι σταθμευμένα στο πεζοδρόμιο. 

Ο νέος διοικητής της τροχαίας Γιώργος Σταμέλος μαζί με το νέο αστυνομικό διευθυντή Αργολίδας Λάμπρο Κατσαντώνη αποφάσισαν να πράξουν τα αυτονόητα στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα σε μελλοντικούς παραβάτες.

Το πρόβλημα με το πάρκινγκ στο Ναύπλιο, ειδικά τα σαββατοκύριακα και τις μέρες αιχμής τείνει να πάρει διαστάσεις και ειδικά στην Αμαλίας γίνεται «πάρτι παρανομίας», όπως έχουμε επανειλημμένως καταγράψει. Επιβεβλημένο συνεπώς το κηνύγι της τροχαίας.

Η τροχαία κόβει κλήσεις στην Αμαλίας

Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και η μπάρα που έχει τοποθετηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπλιέων και έτσι η Λεωφόρος Αμαλίας θα μετατραπεί σε έναν δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, δίνοντας προτεραιότητα στους πεζούς και τέλος στην ασυδωσία και την αναρχία. 

Όπως σημειώνει στα social media η Έλενα Γκρίτζαλη, παραθέτοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό: 

Για τ’ Ανάπλι ρε… γαμώτο!
(σας το άφησα τελευταίο) ΜΠΡΑΒΟ και πάλι!!! Οι Αστυνόμοι συνεχίζουν! μέχρι και τις μηχανές πάνω στο πεζοδρόμιο έπιασαν! ο νεαρός με το 1ο αυτο τους πρόλαβε γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν την μπροστινή ταμπέλα, είχαν βγάλει την πίσω, μας είδε, μας άκουσε που τους ευχαριστούσαμε!… ελπίζω ότι θα μπει το νερό στ’ αυλάκι, ξέρω ότι συναινεί κι ο Δήμαρχος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον καινούριο Αστυνομικό Δ/ντή (συγχαρητήρια & για τον βαθμό προαγωγής του), ευχαριστίες και από κατοίκους. 
-όσο για κάποιους που ήρθαν από Θεσσ/νίκη και τους πήραν τις πινακίδες και σχολίασαν δυσαρεστημένοι… να τους πω ότι αυτοί έχουν έναν Μπουτάρη που κολλάει στήκερς “είμαι γάϊδαρος” στα παράνομα παρκαρισμένα & κάθονται σούζα, εδώ ήρθαν για να μας πουν “πόσο ψηλά θα πηδάμε” ?? ε, κι εμείς έχουμε έναν παίδαρο Δήμαρχο ας το μάθουν…. άντε καλό δρόμο Έλληναράδες αυτοί είμαστε εμείς εδώ κάτω στο Νότο!!!