ΠολιτισμόςΑρχείο

Χορευταράδες μαθητές στο Ναύπλιο

Πραγματοποιήθηκε χθές Πέμπτη 26 Απριλίου στον χώρο του ΔΑΚ Ναυπλίου, το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύγχρονου και Παραδοσιακού χορού. Η συμμετοχή των σχολικών μονάδων, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπήρξε σχεδόν καθολική. Συμμετείχαν πάνω από 400 μαθητές/-τριες, οι οποίοι απέσπασαν τον θαυμασμό του κατάμεστου σε θεατές ΔΑΚ Ναυπλίου.

Η διοργάνωση είχε την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Παρέστησαν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός και απέστειλαν θερμά μηνύματα οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ. Ιωάννης Γκιόλας και Ιωάννης Μανιάτης.

Επιτυχής διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χορού

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, κήρυξε την έναρξη του Φεστιβάλ ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Γαληνός, εκπροσωπώντας τόσο τη Διεύθυνση, όσο και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) ως πρόεδρός της. Η επιτυχία της εκδήλωσης δημιουργεί ήδη τις προϋποθέσεις ώστε να λάβει στο μέλλον θεσμικό χαρακτήρα.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ναυπλιέων και προσωπικά στον κ. Δήμαρχο, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν, ιδιαιτέρως δε στους Διευθυντές/-τριες σχολικών μονάδων και στους Καθηγητές/-τριες Φυσικής Αγωγής.

Τέλος απευθύνονται οι θερμότερες ευχαριστίες στους πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ, τους μαθητές/-τριες των σχολείων, που απέδειξαν με την συμμετοχή τους τις αξιοθαύμαστες δεξιότητές τους.

Επιτυχής διοργάνωση του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χορού