ΠολιτικήΑρχείο

Δούρος: Όλοι ισότιμα μετέχουμε στα όργανα εκτός και αν κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη

Ενωτικός αλλά και με αναφορά σε όσους πανηγυρίζουν για τις ψήφους που πήραν, ο Παναγιώτης Δούρος μετά την εκλογή του ως μέλος στη ΝΟΔΕ Αργολίδας αλλά και ως συνέδρου της ΝΔ. Να σημειωθεί πως ο αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών ήρθε δεύτερος σε ψήφους με 667, μετά τον Σπύρο Στείρη που συγκέντρωσε 885. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του:

«Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους και εκλεγμένους συναγωνιστές, που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας και ευχαριστώόλα τα μέλη της παράταξης μας που συμμετείχαν σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία και ιδιαιτέρως αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Πρέπει να γίνει κατανοητό, σε όλους, πως δεν περισσεύει κανείς στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Όπως έχω πορευθεί μέχρι σήμερα έτσι και θα συνεχίσω να κάνω στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις και θέτοντας τον εαυτό μου συνεχώς στην κρίση του κόσμου. Όπως έχω αποδείξει μέχρι σήμερα για την εκλογή μου δεν έχω ανάγκη από την στήριξη «κομματικών αξιωματούχων» αλλά κάθε μάχη την δίνω μόνος μου και θα συνεχίσω να την δίνω, όχι με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων αλλά την ουσιαστική προσφορά. Για το λόγο αυτό δε θα αναφερθώ στους πόσους ψήφους έλαβα, το οποίο είναι άνευ σημασίας αφού μετά την εκλογή μας όλοι ισότιμα μετέχουμε στα όργανα εκτός και αν «κάποιοι» έχουν διαφορετική άποψη.!!!

Η παράταξή μας έχει ανάγκη από αγωνιστές  που θα είναι και οι εγγυητές της νικηφόρας πορείας της Νέας Δημοκρατίας και της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και οι μεταξύ μας «αποστάσεις» δεν εξυπηρετούν την εντολή που έχουμε λάβει από τον Πρόεδρο του κόμματός μας, που δεν είναι άλλη, από το να δώσουμε τον αγώνα για να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας. 

Παραμένω μαχητής και στις επάλξεις».