ΠολιτικήΑρχείο

Θύελλα ξεσήκωσε το σχόλιο που ο Καμπόσος διέψευσε ότι έκανε

Σε απολογία από από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη φέρεται να έχει κληθεί ο Δημήτρης Καμπόσος, σύμφωνα με το Newpost, με αφορμή μία ανάρτησή από το προφίλ του στο facebook με την οποία επιδοκίμαζε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη αναφέροντας: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απευθύνει παρότρυνση στα δικά του στελέχη να αποφύγουν εκφράσεις καφενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπόσος διέψευσε πως έκανε ο ίδιος την ανάρτηση σπεύδοντας με δήλωσή του να αποδοκιμάσει τα φαινόμενα βίας κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Αποδοκιμάζει Καμπόσο το Κίνημα Αλλαγής:

Να αποδοκιμαστεί από τη ΝΔ, της οποίας είναι στέλεχος, ζητά με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή ανάρτηση του δημάρχου Άργους Δ. Καμπόσου σε κοινωνικό δίκτυο, με την οποία «επιδοκιμάζει την επίθεση» κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Το σχόλιο μίσους υπέρ της φασιστικής επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονικέων, «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», δεν ανήκει σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής αλλά στον Δήμαρχο Άργους Δ. Καμπόσο” αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής και συνεχίζει:

Ένας εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όχι μόνο εμφανίζεται να επιδοκιμάζει την επίθεση αλλά υπερθεματίζει κιόλας χαρακτηρίζοντας προδότη τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Η τοποθέτηση αυτή προσβάλει τους δημοκρατικούς πολίτες του Άργους. Πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους και πρώτα απ’ όλα από το κόμμα του τη ΝΔ της οποίας είναι στέλεχος“.

Η αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την άνανδρη, τραμπούκικη και ακροδεξιά επίθεση κατά του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών δεν μπόρεσε να κρύψει τη συμπάθειά του στα ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία επαινώντας τη δράση τους, και ντροπιάζοντας την ιστορία,τον πολιτισμό και τους πολίτες της πόλης του.

Καλούμε τα κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν άμεσα αυτή τη προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου.

Το θέμα εκθέτει ιδιαίτερα το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ, κεντρικά και τοπικά, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα καλύψει με τη σιωπή του το νέο ατόπημα του κ.Καμπόσου».

Καταδίκη από τον «Άλλο Δρόμο»:

Η δημοτική παράταξη ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και η μείζων αντιπολίτευση του δημου Άργους – Μηκυνών καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Καμπόσου στα κοινωνικά δίκτυα. 

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια σε βάρος του δημάρχου της Θεσσαλονίκης κ. Μπουντάρη. Ο κ. Καμπόσος ¨άρπαξε¨ την ευκαιρία να αναρτήσει το σχόλιο ¨Αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ¨ για να μας θυμίσει ποιος είναι και ποιους εκφράζει. 

Οι πολίτες του δήμου μας δεν εκφράζονται με δηλώσεις και πρακτικές αυτού του είδους. Ο κ. Καμπόσος έχει απολέσει την εμπιστοσύνη κάθε σκεπτόμενου Αργείου και οι ελάχιστοι που τον στηρίζουν στο δρόμο του διχασμού, φέρουν ακέραια την ευθύνη. 

Τέλος ρωτάμε την ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελλοπονήσου) θα συνεχίσει να ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Καμπόσου;