ΠολιτισμόςΑρχείο

Προτάσεις γάμου στο Ναύπλιο

Το WeddingDate.gr διοργάνωσε την Κυριακή 27 Μαΐου στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο με μεγάλη επιτυχία την έκθεση για το γάμο και την βάπτιση «Γάμος αλά Ελληνικά 2018» με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα δρώμενα σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση, να έρθουν σε επικοινωνία με τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και να διασκεδάσουν ως αργά το βράδυ. Να βρουν λύσεις, πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις και προσφορές  για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Τον γάμο τους…

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε στο κοινό η αναβίωση εθίμων του γάμου από το «Χορευτικό Σύλλογο Αργολίδος» και  τον «Σύλλογο Ελληνική Παράδοση Άργους». Η παρουσίαση εντυπωσιακών  νυφικών και αμπιγιέ φορεμάτων συνοδευόμενα από υπέροχα νυφικά χτενίσματα και λαμπερά μακιγιάζ έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ακόμη οι γαμήλιες χορογραφίες της Σχολής Χορού «Bailando» ήταν εντυπωσιακές, ενώ τη βραδιά έκλεισε το μουσικό σχήμα «Τρεις & Μία και το βιολί τους» και ακολούθησε ένα πάρτι από χορευτές και επισκέπτες.

Γάμος αλά Ελληνικά στο Ναύπλιο

Γάμος αλά Ελληνικά στο Ναύπλιο