ΠολιτικήΑρχείο

Τρώγονται για αξιώματα οι νεοδημοκράτες του Άργους

Αφού πρώτα αρνήθηκαν τις θέσεις που τους προτάθηκαν, η ομάδα μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους – Μυκηνών που πρόσκειται στον Χρήστο Μπονταϊτη, περνά στην αντεπίθεση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πήραν αυτή την απόφαση και κάνοντας λόγο για περιθωριοποίηση και «υποτίμηση» από τον πρόεδρο Σπύρο Διολίτση.

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. που δεν απεδέχθησαν τον ορισμό τους διατύπωσαν συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό το οποίο και εντέχνως αποκρύφθηκε από την επίσημη ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης, όπως σημειώνει η πλευρά Μποταϊτη.

Διολίτσης - Μπονταϊτης

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πέντε:

«Σεβόμενοι την δημοκρατική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαϊου 2018, οφείλουμε ν’ αναφέρουμε τα εξής σε σχέση με τον ορισμό του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους- Μυκηνών. 

Αρχικά θεωρούμε πως ο ρόλος του Προέδρου είναι να συνθέτει και όχι να διαιρεί. 

Η στάση και η αποφάση του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ κ. Διολίτση Σπύρου ήταν η περιθωριοποίηση και «υποτίμηση» των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. που δεν άνηκαν στη σφαίρα επιρροής του, όπως άλλωστε είχαμε πληροφορηθεί σε ανάλογο δημοσίευμα ιστολογίου πριν τις εκλογές και κατάφεραν να εκλέγουν και να συμμετέχουν στη ΔΗΜ.Τ.Ο. 

Πληροφορούμε λοιπόν όλους και όλες τους οπαδούς της πολιτικής διαίρεσης τα παρακάτω. 

· Ο κ. Διολίτσης επί συνόλου περίπου 2300 ψηφισάντων επικράτησε του κ. Μπονταίτη με μόλις 7 ψήφους. 

· Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. που δεν απεδέχθησαν τον ορισμό τους διατύπωσαν συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό το οποίο και εντέχνως αποκρύφθηκε από την επίσημη ανακοίνωση . 

· Η ανάρτηση διχαστικών αναλύσεων στο επίσημο προφίλ της ΔΗΜ.ΤΟ είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική και πολιτικά απαράδεκτη. 

· Η εντολή που λάβαμε από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας είναι ενότητα και αγώνας . 

· Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης καθημερινά τονίζει ότι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και στα όργανα του δεν χωρούν διαχωρισμοί και αλαζονικές συμπεριφορές και οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να υπηρετήσουμε αυτή την οδηγία. 

· Τα «αξιώματα» για εμάς είναι ευθύνη και δουλειά και όχι μέσο αυτοπροβολής ή εξυπηρέτησης ιδιοτελών στοχεύσεων και σκοπών. 

· Στη Δημοκρατία και πολύ περισσότερο στη Νέα Δημοκρατία η σύνθεση και η ενότητα έχει αποδειχτεί με πράξεις συγκεκριμένες και όχι με αποκλεισμούς και μεθοδεύσεις. Ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης ήταν συνυποψήφιος του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη το 2015 στην διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος. 

Ύστερα από αυτές τις παρατηρήσεις δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την Νέα Δημοκρατία , τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους με περισσότερο σθένος και αποφασιστικότητα. 

Η χώρα μας μπροστά στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ έχει ως μοναδική προοπτική τη διακυβέρνηση του τόπου από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη μοναδική ρεαλιστική επιλογή 

ΤΑ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους: 
Μπονταΐτης Χρήστος 
Μπάρλα Ανδρομάχη 
Λειβαδίτης Δημήτριος 
Ρουμελιώτης Θεοδόσιος 
Στάμου Βασιλική 

Αφιππεύσατε την κάλαμο κύριε Μποταϊτη

Η διαίρεση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι του Προέδρου Σπύρου Διολίτση, σύμφωνα με τα όσα απαντούν τα εκλεγμένα μέλη που πρόσκεινται στον πρόεδρο Σπύρο Διολίτση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση στην παραπάνω τοποθέτηση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου της “εσωκομματικής” αντιπολίτευσης , έναν τίτλο που τον διεκδίκησαν και τον κέρδισαν επάξια και βέβαια το περιεχόμενο του κειμένου δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε οιονδήποτε να αμφιβάλει έστω και στο ελάχιστο ότι η ανάμειξη κάποιων εκ των υπογραφόντων όπως και των “πατερούληδων” τους έχουν ως στόχο τη διαίρεση.

 Άλλωστε μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να “φανούν” οι γυμνοί πολιτικά, το κακό είναι πως η εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών συμφερόντων των “πατερούληδων” κάνει κακό στη Ν.Δ. και κατ΄επέκταση στη χώρα αφού η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη καλείτε για μια ακόμα φορά να πάει ενωμένη και δυνατή και με υπευθυνότητα να βγάλει την χώρα από τα μεγάλα αδιέξοδα.

Πράγματι ο ρόλος του Προέδρου είναι να συνθέτει και ο Σπύρος Διολίτσης το έχει αποδείξει εν τοις πράγμασι , ας δούμε όμως και τα ψέματα του κυρίου Μποταϊτη, πραγματικά λυπηρό από έναν νέο άνθρωπο που πήρε τόσους ψήφους.

Στη εν λόγω συνεδρίαση ο Σπύρος Διολίτσης πρότεινε και οι Μποταΐτης Χρήστος , Μπάρλα Ανδρομάχη, Λειβαδίτης Δημήτριος, Ρουμελιώτης Θεοδόσιος, Στάμου Βασιλική, αποδέχτηκαν τις θέσεις.

Επί πλέον ο Χρήστος Μποταϊτης ζήτησε και δεύτερο τομέα και του δόθηκε και αυτός. όμως την επόμενη μέρα! και αφού “πήραν γραμμή ” από τον “πατερούλη” δήλωσαν πως άλλαξαν γνώμη και δεν αποδέχονται την πρόταση του Προέδρου .

Άρα η διαίρεση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι του Προέδρου Σπύρου Διολίτση, να μην σχολιάσουμε την μεγάλη αλαζονεία που επιδεικνύει ο κύριος Μποταϊτης με το να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Άδωνη Γεωργιάδη και καλό είναι να αφιππεύσει την κάλαμο γιατί μπορεί να σπάσει.

Επίσης κύριοι και κυρίες συνυπογράφοντες αυτή την ανακοίνωση να σας ενημερώσουμε πως όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους-Μυκηνών είναι αιρετά.

Τέλος δεν θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί ο λόγος της εμπλοκής μας με τα κοινά και ειδικά με την ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών είναι μέσα από την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας προς την επίλυση των προβλημάτων του τόπου, γι αυτό και σας καλούμε να κατανοήσετε τον ρόλο σας και πάμε όλοι μαζί στους αγώνες για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο επιζήμια για την πατρίδα μας.

Οι υπογράφοντες:
Πρόεδρος Σπύρος Διολίτσης
Αντιπρόεδρος Δελής Νικόλαος
Αντιπρόεδρος Β’ Καρατζούλης Αναστάσιος
Γραμματέας Τζώτζου Στυλιανή
Ταμίας Μπουλμέτης Βασίλειος
Κεχαγιάς Ιωάννης

Υ.Γ. Η ΔΗΜ.ΤΟ. είναι Άργους-Μυκηνών και όχι Άργους»

Διαβάσε Επίσης: 
Σε δύο στρατόπεδα οι νεοδημοκράτες του Άργους – Πάει περίπατο η ενότητα