ΠολιτικήΑρχείο

Άδωνις για Καμπόσο: Καλά διεγράφη – Είπε χυδαιότητες και αηδίες

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κάνοντας λόγο για αηδίες, αισχρό αντισημιτισμό και χυδαία επίθεση Καμπόσου στον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Καμπόσος είπε χυδαιότητες και αηδίες

«Ο Καμπόσος έκανε κάτι που είναι αδιανόητο . Επανήλθε με ένα χυδαίο βίντεο κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Και με μια αντισημιτική συνωμοσιολογία. Αυτά που είπε ο κ. Καμπόσος είναι απαράδεκτα.

Όλος αυτός ο παλαιάς κοπής αντισημιτισμός μέσα από την επιχειρηματολογία Καμπόσου είναι μια αηδία. Έρχεται ο δήμαρχος Άργους να διαδώσει στην Ελλάδα τέτοιας παλιάς κοπής αισχρό αντισημιτισμό;»

Έκανε άριστα ο Μητσοτάκης που τον διέγραψε

Ο κ. Γεωργιάδης επικρότησε πλήρως την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν τον διέγραψε πριν από δύο εβδομάδες μόνο και μόνο επειδή σεβάστηκε τους ψηφοφόρους τον ψήφισαν

«Δεν τον διαγράψαμε πριν από δύο βδομάδες μόνο και μόνο για να σεβαστούμε τους ψηφοφόρους που τον έχουν επιλέξει. Μετά από αυτά που είπε δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει στη Νέα Δημοκρατία ήταν απαράδεκτα. Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος . Η απόφαση Μητσοτάκη ήταν άριστη.»

Πρέπει να ξεριζωθεί ο αντισημιτισμός από την Ελλάδα

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο αντισημιτικό παραλήρημα του κ.Καμπόσου ανέφερε πως ο αντισημιτισμός πρέπει να ξεριζωθεί από την Ελλάδα και πως γι’ αυτό ο ίδιος δεν σηκώνει κουβέντα.

«Το Ισραήλ είναι κρίσιμος σημαντικός και πολύτιμος σύμμαχος για την Ελλάδα. Τέτοια σχόλια πλήττουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Εγώ θαυμάζω τους εβραίους για τον πατριωτισμό τους και για το πώς σέβονται ο ένας τον άλλον για το πώς σέβονται το κράτος τους.

Πρέπει να ξεριζώσουμε από την Ελλάδα τον αντισημιτισμό. Τέλεια και παύλα και δε σηκώνω κουβέντα σε αυτό»

Πολύ καλά κάνει ο Μπουτάρης και φέρνει τουρίστες από το Ισραήλ στη Θεσσαλονίκη

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επαίνεσε και τις προσπάθειες του Γιάννη Μπουτάρη να φέρει στη Θεσσαλονίκη περισσότερους τουρίστες από το Ισραήλ.

«Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης Μπουτάρης στην προσπάθειά του να φέρει περισσότερους τουρίστες από το Ισραήλ στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι ωραίο να έρχονται να βλέπουν την πόλη όπου μεγάλωσαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους και να ενισχύουν και την ελληνική οικονομία; Κακό είναι αυτό που κάνει ο Μπουτάρης; Καλό είναι.
 

iefimerida.gr