ΚοινωνίαΑρχείο

Βοηθήστε την 23χρονη Ειρήνη από το Άργος

Έκκληση για βοήθεια ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας της κάνει η 23χρονη Ειρήνη Κουγιά από το Άργος η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε την επομένη του γάμου της, στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως σημειώνει:

«Είμαι η Ειρήνη, 23 ετών. Στις 30/9/17 παντρεύτηκα έναν εξαίρετο άνθρωπο ο οποίος μου χάρισε ένα γλυκό αγγελούδι, τον γιο μας που βαπτίστηκε την ίδια ημέρα. Μόνο που την επόμενη κιόλας ημέρα η ζωή μου φύλαγε ένα κακό. Το αμάξι μου βγήκε εκτός τροχιάς κι εγώ καθηλώθηκα σε αναπηρικό καροτσάκι μη μπορώντας να ζήσω τη ζωή που ονειρευόμουν με τον άντρα μου και τον μικρό μας γιο.

Τα έξοδά μας άρχισαν να αυξάνονται δραματικά σε φάρμακα που μόνο το 50% μπορεί να μ παρέχει ο ΕΟΠΥΥ κ ας χρειάζομαι αρκετά, ειδικό κρεβάτι, καροτσάκι και πολλά άλλα που με πολύ δυσκολία καταφέραμε να κάνουμε.

Κάνω σε καθημερινή βάση φυσικοθεραπείες σε κλινική στην Αθήνα εφόσον μόνο εκεί μπορώ να πάω και θα πρέπει να ξεκινήσω πλέον κ οξυγονοθεραπεία 3 φορές τη βδομάδα. Δεν μας έμεινε άλλη επιλογή παρά μόνο να μετακομίσουμε Αθήνα για να γλιτώσω έστω κάποια έξοδα της καθημερινής μετακίνησης μου Άργος – Αθήνα.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να κατανοήσετε το πρόβλημα μου. Όποιος θα θελε να μας βοηθήσει οικονομικά θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ εφόσον το χουμε πολύ ανάγκη πλέον».

Ειρήνη Κουγιά

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει προσωπικά με την Ειρήνη μπορεί να πατήσει ΕΔΩ.

Λογαριασμός για οικονομική ενίσχυση:
* ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ *
ΑΡ.ΛΟΓ.: 314/991527-39
ΙΒΑΝ: GR6501103140000031499152739
BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ