ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο «Άλλος Δρόμος» ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει τις δηλώσεις Καμπόσου για Μπουτάρη

Ψήφισμα κατέθεσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών η παράταξη «Άλλος Δρόμος» με το οποίο ζητούσε να καταδικαστούν οι τελευταίες δηλώσεις του Δημήτρη Καμπόσου για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίες προκάλεσαν και την διαγραφή του από τη ΝΔ. 

Όπως αναμενόταν η πρόταση απορρίφθηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη και έτσι το θέμα δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο.

Όπως σημειώνεται από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης «με την ανοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπέγκου, αφού τοποθετήθηκαν για το θέμα έξι μέλη της πλειοψηφίας, περιλαμβανομένου και του κ. Προέδρου, απαγορεύθηκε στους συμβούλους του “ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” που είχαν καταθέσει την πρόταση, να τοποθετηθούν επ’ αυτής».

Η Πρόταση του «Άλλου Δρόμου»:

Πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο (δια του κου Προέδρου) Παρακαλούμε να εισάγεται την παρούσα με την διαδικασία του κατεπείγοντος προς συζήτηση σήμερα την 14η Ιουνίου 2018 και παρακαλούμε τους συναδέλφους να εγκρίνουν την εισαγωγή του θέματος ως κατεπείγοντος.

Συνάδελφοι,

οι δηλώσεις του κου Δημάρχου σχετικά με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν χυδαίες και απαράδεκτες από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κο Κυριάκο Μητσοτάκη και προκάλεσαν την άμεση διαγραφή του από την Ν.Δ., είναι μνημείο ρατσιστικού και διχαστικού λόγου, εξέθεσαν δε την πόλη μας στο Πανελλήνιο. Αποκαθιστώντας το κύρος του δήμου Άργους-Μυκηνών, ζητάμε να καταδικάσει το Δημοτικό Συμβούλιο τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών έτσι ώστε το ψήφισμα αυτό να αποτελέσει ανάχωμα σε μελλοντικές αντίστοιχες απόπειρες.

Με τιμή,
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Νικητόπουλος Δημήτριος
Καρούζος Πέτρος
Νικολαράκος Πάνος
Τσετσέκος Σπύρος
Γκριτζάνη Βάνα
Μουζακιώτης Αναστάσιος