ΑθλητισμόςΑρχείο

Σπουδαία ονόματα του Τριάθλου στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνδιοργανώνουν με τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ & Κ.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ «ΕΥΡΟΣ», το «NAFPLIO Energy Triathlon» την Κυριακή 17 Ιουνίου, στην παλιά ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας που αναμένεται να συμμετάσχουν στους αγώνες, το παρόν θα δώσουν και σπουδαία ονόματα του τριάθλου.

Τριάθλο Ναύπλιο

Στους άνδρες, μεγάλο φαβορί θα είναι ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Πρωταθλητής Ελλάδος στο τρίαθλο και νικητής στο Ναύπλιο το 2016. Στην διεκδίκηση των μεταλλίων θα βρίσκονται πολλοί καλοί αθλητές με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριάθλου, όπως οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Άγγελος Μαυρογιάννης, που αποτελούσαν με την αντίστοιχη σειρά και το περσινό βάθρο στο Sprint.

Στις γυναίκες δεσπόζει το όνομα της πολλάκις πρωταθλήτριας Ελλάδος στο άθλημα, Ντενίζ Δημάκη, η οποία είναι και μόνη Ελληνίδα που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τρίαθλο. Παρόν στο Aquathlon όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα είναι και η Κατερίνα Σάπαρη με στόχο άλλη μια νικη στο αγώνισμα.  Από τη νέα γενιά στο Super Sprint παρούσα θα είναι η ανερχόμενη πρωταθλήτρια νεανίδων Μαριλού Καζαμαριώτη ανάμεσα σε μια πλειάδα άλλων ταλέντων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ