ΑθλητισμόςΑρχείο

Πάνω από 450 αθλητές στο Τρίαθλο του Ναυπλίου (Vid)

Πάνω από 450 αθλητές πήραν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon το πρωί της Κυριακής, δίνοντας ζωή στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από τη συμμετοχή τους σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή.

Εκτός από τα αγώνισμα του Τριάθλου απόστασης sprint (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασίας και 5χμ τρέξιμο), Super Sprint (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 2,5χλμ τρεξίματος) και Olympic/Standard (1,5χλμ κολύμβηση, 40χλμ ποδληασίας, 10χλμ τρέξιμο), διεξήχθησαν και αναπτυξιακοί αγώνες Aquathlon (Κολύμβηση, Τρέξιμο) για μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και κολυμβητικές διαδρομές Energy Swim.

Τρίαθλο Ναύπλιο

Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Γρηγόρης Σκουλαρίκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη διοργάνωση, για την οποία συνεργάστηκαν αποτελεσματικά ο δήμος Ναυπλιέων, η Τροχαία, το Λιμεναρχείο και πολλοί εθελοντές, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ως συνδιοργανωτής αλλά και με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης.

Στην κατηγορία του Ολυμπιακού Τριάθλου πρώτος αναδείχθηκε ο Άγγελος Μαυρογιάννης και στις γυναίκες η Άντζελα Μαρλαγκούτσου. Στο Σπριντ Τρίαθλο νικητής ο Παναγιώτης Δημόπουλος και νικήτρια η Ντενίζ Δημάκη, ενώ στο super sprint triathlon νικητής ήταν ο Λούης Γουντγκέιτ με την Μαριλούκα Καζαμαριώτη πρώτη στις γυναίκες. Στο Aquathlon επικράτησε ο Δημήτρης Σταματίου και στις γυναίκες η Αφροδίτη Γιαρένη.

Τρίαθλο Ναύπλιο

Οι αθλητές έτρεξαν μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου, οι κολυμβητές αγωνίστηκαν μπροστά από το Μπούρτζι ενώ στην ποδηλασία οι αθλητές της μεγάλης κατηγορίας έφτασαν μέχρι τους Μύλους. Ακολουθεί το Τρίαθλο του Τολού τον Οκτώβριο.

Στιγμές από τον αγώνα όπως τις κατέγραψε το Best Αργολίδα: