ΠολιτισμόςΑρχείο

Το γράμμα που δεν έστειλα

Ένα άκρως συναρπαστικό μυθιστόρημα, με εξαιρετική πλοκή και δράση είναι «Το γράμμα που δεν έστειλα», που συνυπογράφουν η Σάρα Χαμάντι και η Βάνα Πλακιά.

Πρόκειται για μια ιστορία του αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και αποτελεί την πρώτη συγγραφική προσπάθεια δύο νέων κοριτσιών: «Το γράμμα που δεν έστειλα ποτέ» είναι ένα μυθιστόρημα, μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Κάθε λέξη, κάθε γραμμή και κάθε κεφάλαιο μέσα στο βιβλίο είναι όλη μου η ζωή μέχρι σήμερα. Το βιβλίο αυτό είναι μια δημόσια συγνώμη και μια εξήγηση στον άνθρωπο που αγάπησα μα πλήγωσα πιο πολύ από όλους. Είναι μια εξήγηση γιατί καμία φορά οι πράξεις μας είναι αποτελέσματα τα όσων κουβαλάμε μέσα μας από παιδιά. κανείς δεν γεννήθηκε τέλειος, καμία φορά χάνουμε τον δρόμο μας και η μόνη μας ευκαιρία να ‘’ξαναγεννηθούμε’’ είναι η συγχώρεση και η ταπείνωση. Το βιβλίο αυτό εξιστορεί την ζωή μου βήμα βήμα. Μαζί με σας θα ανοίξω όλες τι πόρτες της ψυχής μου και θα μιλήσω για πράγματα για τα οποία δεν τόλμησα ποτέ, αυτή θα είναι η ταπείνωση μου. Στο τέλος του βιβλίου το γράμμα που δεν έστειλα επιτέλους θα σταλεί και ο παραλήπτης –ο οποίος είναι πρόσωπο υπαρκτό- θα μάθει όλα όσα φοβήθηκα να του πω μαζί του και εσείς. Οι ερωτήσεις μου πολλές μα κυρίως θα μάθω αν τελικά ο παραλήπτης θα με συγχωρέσει για όλα…

Αποκλειστικά για την παρουσίαση του βιβλίου που έγινε στα Τρίκαλα, τόπος καταγωγής των συγγραφέων ηχογραφήθηκε το τραγούδι του Σάκη Αναγνώστου «Όσα δεν σου ΄πα».