Site icon Αρχείο anagnostis.org

Η Αργολίδα είχε την τιμητική της στην ανάβαση Αχλαδοκάμπου (Pics, Vid)

Ανάβαση Αχλαδοκάμπου 2018

Δύο Αργολιδείς, ο Βαγγέλης Παναρίτης και ο Γιάννης Μποζιονέλος, πλασαρίστηκαν στην 1η τριάδα, στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, στην φετινή Ανάβαση Αχλαδοκάμπου που έγινε όπως πάντα στον Κολοσούρτη, το σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου.

Πλούσια σε θέαμα αλλά και σε συμμετοχές ήταν η διοργάνωση η οποία αποτελεί τον 4ο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018. Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2018 διοργανώθηκε από τη START LINE υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και Μέγα Χορηγό την GRAND CARE.

Ο αγώνας διεξήχθη με μεγάλη καθυστέρηση στο Α’ σκέλος λόγω των πολλών άτυχων αγωνιστικών συμβάντων τα οποία υποχρέωσαν τον Αλυτάρχη στη διακοπή της διαδικασίας εκκίνησης πέντε φορές έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η διαδρομή.

Δυστυχώς και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος σύμμαχος καθώς διεξήχθη μέσα σε ακραίες, μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους δημιούργησαν προβλήματα στις ομάδες. Ευτυχώς το Β΄ σκέλος ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο.

Η παρουσία των θεατών ήταν μεγάλη και οι περισσότεροι, αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες, παρέμειναν μέχρι και τη λήξη του αγώνα.

Ο έντονος συναγωνισμός έφερε τα εξής αποτελέσματα:

Ομάδα Ν (17 εκκινήσαντες – 14 τερματίσαντες)

Ομάδα Α (19 εκκινήσαντες – 12 τερματίσαντες)

Εκτός από τους Βαγγέλη Παναρίτη και Γιάννη Μποζιονέλο που αυτή τη φορά έτρεξαν ξεχωριστά με Mitsubishi Lancer, και όχι ως δίδυμο, και οι υπόλοιποι αθλητές της ΑΛΜΑ 4×4 Ναυπλίου, εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους:

Από την Αργολίδα πολύ καλή η αγωνιστική εμφάνιση του ΜΟΥΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με FORD Escort RS 2000 που ήταν 4ος στην Ομάδα Ε , 3ος Ομάδα Ε έως 2 Λίτρα και 2ος στην Ε11. Ο ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ PEUGEOT 106 ήταν 10ος στην Ν2 . Ο Κωνσταντίνος Καρμανιόλας λόγω μηχανικού προβλήματος δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του, όπως επίσης και ο Βασίλης Καλκούνος.

– Αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

– Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

Exit mobile version