Site icon Αρχείο anagnostis.org

Μικρο-διηγήματα, ντοκιμαντέρ και μουσική από τους εφήβους της Αργολίδας (Pics)

Εφηβικό τρίστρατο στο Φουγάρο

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών/-τριών από πολλά σχολεία του Νομού, ολοκληρώθηκε η τελική γιορτή για το 2ο Εφηβικό δημιουργικό ‘Τρίστρατο’ Τέχνης. Η εκδήλωση διεξήχθη την Παρασκευή 15 Ιουνίου στο Φουγάρο και διοργανώθηκε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Η γιορτή ξεκίνησε με την παρουσίαση των μικρο-Διηγημάτων. Οι μαθητές/-τριες καθισμένοι σε κύκλο διάβασαν τα κείμενά τους και μοιράστηκαν με τους παριστάμενους γονείς και εκπαιδευτικούς την έμπνευση και τις αναζητήσεις τους. Προσκεκλημένη μας στο κύκλο και η συγγραφέας κ. Κατερίνα Παπανδριανού, που άκουσε με προσοχή τις εργασίες, τις σχολίασε και μας χάρισε μια σύντομη ομιλία.

Ακολούθησε η παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ. Παρουσιάστηκαν οι ταινίες – δημιουργίες ομάδων από το ΓΕ.Λ Αγίας Τριάδας, το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Η ημέρα συνεχίστηκε με Μουσική. Στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου είχε στηθεί σκηνή, όπου η ομάδα – μουσικό συγκρότημα από το Γενικό Λύκειο Λυγουριού μας διασκέδασε με μουσική και τραγούδι, παίζοντας κομμάτια από το ρεπερτόριό της, χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης, όπου δόθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες. Τα δώρα προς τις σχολικές μονάδες που συμμετείχαν ήταν: τέσσερις βιντεοκάμερες, τέσσερα tablets 10 ιντσών, τρεις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, που χορηγήθηκαν από το Φουγάρο με στόχο να χρησιμοποιηθούν σε επόμενες εργασίες.

Exit mobile version