ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Βάνδαλοι άφησαν χωρίς νερό την Κοιλάδα με κίνδυνο να καταστραφεί το κεντρικό δίκτυο

Με ανάρτησή του ο Δημήτρης Σφυρής κάνει λόγο για σαμποτάζ σε δίκτυο αγωγού ύδρευσης που τροφοδοτεί την Κοιλάδα, υπονοεί ότι πίσω από την πράξη αυτή βρίσκονται οι ίδιοι που κατέστρεφαν εγκαταστάσεις στις κεντρικές δεξαμενές και προσπαθούσαν να σταματήσουν έργα της ΔΕΥΑΕΡ και δηλώνει πως ο Δήμος είναι πολύ κοντά στην εύρεση των δραστών.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας:

«Έκλεισαν την κεντρική βάνα και τον εξαερισμό με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νερό η Κοιλάδα και να κινδυνεύσει να καταστραφεί το κεντρικό δίκτυο.

Η ΔΕΥΑΕΡ κινείται για την αποκάλυψή τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι γνωστοί άγνωστοι προβαίνουν σε καταστροφή της Δημοτικής Περιουσίας και κυρίως σε εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΕΡ.

Ίσως είναι οι ίδιοι που κατέστρεφαν εγκαταστάσεις στις κεντρικές δεξαμενές και προσπαθούσαν να σταματήσουν έργα, όπως τις αντικαταστάσεις των κεντρικών αγωγών ύδρευσης Κρανιδίου, Πόρτο Χελίου, Κοιλάδας. 

Να θυμηθούμε ότι μόλις είχε τοποθετηθεί ο κεντρικός αγωγός στον περιφεριακό δρόμο ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ , κάποιοι που δεν κατάφεραν να σταματήσουν το έργο με καταγγελίες τους, τρύπησαν τον αγωγό κατά διαστήματα με επαναφορτιζόμενο τρυπάνι. 

Πολλά τα κρούσματα κι αυτό για να ταλαιπωρήσουν και να επιβαρύνουν το Δήμο. 

Ο Δήμος είναι πολύ κοντά στην εύρεση των βανδάλων. !!!!»