ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ποιόν θέλετε για Περιφερειάρχη και ποιόν για δήμαρχο Άργους;

Μία νέα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά διαδικτυακή, κυκλοφορεί μέσω της ιστοσελίδας research.net, με στόχο να καταγραφεί η δημοτικότητα του Πέτρου Τατούλη αλλά και οι πιθανότητες επικράτησης που έχει απέναντι σε διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Παράλληλα η δημοσκόπηση επεκτείνεται και στον Δήμο Άργους – Μυκηνών όπου ρωτά τους δημότες του οικείου δήμου, ποιόν θέλουν για δήμαρχο, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους του Δημήτρη Καμπόσου τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον Δημήτρη Νικητόπουλο. 

Ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του Πέτρου Τατούλη περιλαμβάνεται το όνομα του Δημήτρη Καμπόσου, του Δημήτρη Ρέππα, του Παναγιώτη Νίκα του Ανδρέα Λυκουρεντζου, του Γιώργου Δέδε κ.α.

Online poll για Τατούλη, Καμπόσο και άλλους

Online poll για Τατούλη, Καμπόσο και άλλους

Παράλληλα ζητάται η γνώμη των ψηφοφόρων της Αργολίδας για τους τρεις βουλευτές του νομού αλλά και πιθανούς υποψήφιους όπως, όπως η Σόνια Τανταρου Κρίγγου, ο Βασίλης Σιδέρης, η Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Γιώργος Γαβρήλος.

Στις πέντε περιφέρειες της Πελοποννήσου -εκ παραδρομής μάλλον- έχει συμπεριληφθεί και μία έκτη, η Δράμα, προσφέροντάς μας άφθονο γέλιο με την προχειρότητα με την έχει στηθεί το εν λόγω γκάλοπ, στο οποίο μπορεί να ψηφίσει ο κάθενας όσες φορές θέλει (αρκεί να σβήσει τα cookies ή να εισέλθει από διαφορετικό browser).

Online poll για Τατούλη, Καμπόσο και άλλους

Το διαδικτυακό γκάλοπ διεξάγει από το μεσημέρι της Πέμπτης (28/6) η εταιρεία δημοσκοπήσεων «Κάπα Research» και μπορείτε να ψηφίσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.