ΚοινωνίαΑρχείο

Νέος λιμενάρχης στο Ναύπλιο στη θέση του Σπύρου Μαρίνου

Παρά τις φωνές συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία προς τον λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο, η φημολογούμενη μετάθεση του στην Πάτρα, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να αποφευχθεί. Οι προσπάθειες για αναστολή της μετάθεσης έπεσαν στο κενό και αναμένεται σύντομα να έχουμε αλλαγή σκυτάλης.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την ηγεσία του λιμενικού σώματος, σύμφωνα με πληροφορίες ο πλωτάρχης Παναγιώτης Κοντός πρόκειται να αναλάβει το πόστο του λιμενάρχη Ναυπλίου στη θέση του αγαπητού σε όλους Σπύρου Μαρίνου. Φυσικά αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για τις επικείμενες μεταθέσεις, εντός ολίγων ημερών.  

Ο Παναγιώτης Κοντός κατάγεται από την Ασίνη και είναι οικογενειάρχης με χρόνιους δεσμούς με την πόλη του Ναυπλίου και την ευρύτερη περιοχή. Θεωρείται επιχειρησιακός αξιωματικός και πιστεύεται ότι θα είναι αποτελεσματικός στα νέα του καθήκοντα που τα γνωρίζει από πρώτο χέρι καθώς είναι υπολιμενάρχης στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου για αρκετά χρόνια.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που δέχεται μέσω των social media ο Σπύρος Μαρίνος, που πρόσφερε πολλά στην ανάπτυξη της περιοχής στο διάστημα που διετέλεσε λιμενάρχης.