ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μουσική, μαγικά και θέατρο σε Κιβέρι, Αχλαδόκαμπο και Σκαφιδάκι

Εκδηλώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα Άργους Μυκηνών, διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ για το φετινό καλοκαίρι. Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Για το επόμενο τριήμερο αρχής γενομένης από αύριο έχουν ως εξής:

1.) Το Σάββατο 11 Αυγούστου στην παραλία Κιβερίου στις 10 το βράδυ η Αναστασία Δημητρίου – Νίνου θα τραγουδήσει γνωστά αγαπημένα τραγούδια. Μαζί της είναι: στην κιθάρα και το τραγούδι ο Κώστας Φαλιέρος, στα κρουστά ο Χρήστος Κουτρουφίνης, στο μπουζούκι και το τραγούδι ο Βασίλης Πετρόπουλος, στα πλήκτρα ο Θέμης Ράπτης.

Τριήμερο εκδηλώσεων από την ΚΕΔΑΜ
 

2.) Την Κυριακή 12 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο του  Αχλαδοκάμπου στις 9 το βράδυ, ο illusionist Oscar θα μαγέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, σ’ ένα magic show γεμάτο εκπλήξεις.

Τριήμερο εκδηλώσεων από την ΚΕΔΑΜ
 

3.) Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στο θεατράκι της πλατείας στο Σκαφιδάκι στις 9 το βράδυ, η θεατρική ομάδα του συλλόγου Πολιτιστική Αργολική Πρόταση θα παρουσιάσει την παράσταση «Τότε που ζούσαμε…» σε σκηνοθεσία Νικόλα Ταρατόρη. Η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο του Γιώργου Μανιώτη «Το ματς».

Υπόθεση:
Ο Γιάννης, ο πατέρας της οικογένειας είναι στο αναπηρικό καροτσάκι. Η μητέρα διεκδικεί αυτό που εκείνη θεωρεί συμφέρον για το γιό της. Οι τσακωμοί ανάμεσα στο γιο και τη μάνα είναι συχνοί και για ασήμαντα πράγματα. Τελικά ο ¨επαναστατημένος¨ γιος αφού πρώτα εγκαταλείπει – μετά από πίεση της μάνας του -την κοπέλα που ερωτεύεται, παντρεύεται τη Ζανέτα, κάνει μαζί της δύο παιδιά κι έτσι δεν χαλάει το ρυθμό του
καθωσπρεπισμού.

Τριήμερο εκδηλώσεων από την ΚΕΔΑΜ