ΑθλητισμόςΑρχείο

Εμφατική νίκη για τους «Άγιους» με ανατροπή

Το Σάββατο 25η Αυγούστου η Ομογενειακή Ποδοσφαιρική Ομάδα St. Panteleimon FC, έπαιξε τον τρίτο -μέσα σε μια εβδομάδα- αγώνα Πρωταθλήματος στην Πρέμιερσιπ της Κομητείας του Middlesex, εναντίον της Indian Gymkhana FC. Ο αγώνας έλαβε χώρα στην έδρα των «Αγίων».

Έχοντας νικήσει στα δύο πρώτα παιχνίδια η Ομάδα του Γιώργου Φραντζέσκου μπήκε με αέρα στο γήπεδο, και στο 7ο λεπτό σε μια όμορφη και γρήγορη φάση από τα δεξιά ο γοργότατος κυνηγός Ayub Albadri έκανε ένα αριστοτεχνικό μακρύ γέμισμα και ο Νίκος Σαλαπάτας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε -λανθασμένα- ως οφσάϊντ.

Νίκη με ανατροπή οι «Άγιοι»

Στη συνέχεια η κατοχή της μπάλας ήταν κυρίως στην πλευρά των «Αγίων», οι οποίοι ενώ έκαναν αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερναν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα. Ως γνωστό βέβαια στο ποδόσφαιρο εκείνος που χάνει ευκαιρίες τιμωρείται. Έτσι, στο 43’ λεπτό, σε μια αμφισβητούμενοι φάση, καταλογίσθηκε πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων, το οποίο τελικά μετατράπηκε σε γκολ.

Στις καθυστερήσεις όμως του πρώτου ημιχρόνου ο Ayub Albadri, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, έγραψε το 1-1, με κεφαλιά στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «Άγιοι» μπήκαν στον αγώνα με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Νίκη με ανατροπή οι «Άγιοι»

Στο 7ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο πολύ ταλαντούχος βραζιλιάνος Guilherme Monti, με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έβαλε τους «Αγίους» μπροστά στο σκορ, κάνοντας το 2-1.

Στο 8ο λεπτό ο Noyan Tajbakhsh κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία, αλλά η στρογγυλή θεά δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ξυστά από το δεξιό κάθετο δοκάρι.

Στο 13ο λεπτό ο Ayub Albadri έγραψε το 3-1 με ωραία ενέργεια από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Η επιθετική ορμή των «Αγίων» συνεχίστηκε, και στο 25ο λεπτό ο Νίκος Σαλαπάτας έριξε από τα αριστερά έναν κεραυνό, τον οποίο σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επιστροφή της μπάλας ο Μιχάλης Φραντζέσκου επιχείρησε σουτ στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας, το οποίο επίσης σταμάτησε το δεξιό κάθετο δοκάρι.

Το τελικό σκορ 4-1 διαμορφώθηκε στο 26ο λεπτό, με τον ταλαντούχο Ayub Albadri, ο οποίος έκανε hat trick και αποθεώθηκε από τους πολυπληθείς φιλάθλους των «Αγίων».

Νίκη με ανατροπή οι «Άγιοι»

Για άλλη μια φορά, η Ομογενειακή Ομάδα του Αγ. Παντελεήμονα, έδειξε και απέδειξε στο γήπεδο, πως η δύναμη και η αποφασιστικότητα οδηγούν προς την νίκη και τον θρίαμβο. Τρία παιχνίδια, τρεις νίκες, 9 βαθμοί και πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Ο επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και ιστορική στιγμή για τους «Αγίους», που για πρώτη φορά θα παίξουν στη σπουδαία διοργάνωση FA Vase, στη οποία ο τελικός θα παιχθεί στο Εθνικό Στάδιο του Wembley. Αντίπαλος του Αγ. Παντελεήμονα θα είναι η ιστορική ομάδα Holmer Green FC, που ιδρύθηκε το 1908. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα των «Αγίων». Όλοι ευπρόσδεκτοι!

Photos by: Alexios Gennaris