ΠολιτικήΑρχείο

Κεραυνοί Άδωνι: Κανένας νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να ψηφίσει Τατούλη! (Vid)

Σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμάτα μίλησε την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Πέτρος Τατούλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστική η ατάκα του πως «Κανένας νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Πέτρο Τατούλη για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν αποκάλυψε ποιόν υποψήφιο θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πάντως και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος φέρεται να προωθεί την υποψηφιότητα Νίκα. 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της εκδήλωσης ερωτηθείς για Τατούλη ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν εμφατικός και καταπέλτης αναφέροντας πως: «Ο κ. Πέτρος Τατούλης θυμίζω ήταν υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και ανεξαρτητοποιήθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή – συνέβαλε δραστικά στην πτώση της – και ασφαλώς η ΝΔ δεν πρόκειται να τον στηρίξει εκ νέου για την Περιφέρεια… Ανακοινώσεις θα κάνει κεντρικά η ΝΔ και ο Πρόεδρός της μετά τη ΔΕΘ… Κάθε πολιτική απόφαση κρίνεται στον πολιτικό χρόνο που ελήφθη, εκείνη την εποχή φάνηκε σωστή στήριξη του κ. Τατούλη, η συνέχεια της δράσης του κ. Τατούλη ήταν προφανώς απογοήτευση για τους βουλευτές, τα στελέχη και τους οπαδούς της ΝΔ και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να τον ξαναστηρίξουμε.»