Site icon Αρχείο anagnostis.org

Κεραυνοί Άδωνι: Κανένας νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να ψηφίσει Τατούλη! (Vid)

Άδωνις Γεωργιάδης για Τατούλη από Καλαμάτα

Σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμάτα μίλησε την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Πέτρος Τατούλης δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστική η ατάκα του πως «Κανένας νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Πέτρο Τατούλη για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν αποκάλυψε ποιόν υποψήφιο θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πάντως και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος φέρεται να προωθεί την υποψηφιότητα Νίκα. 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της εκδήλωσης ερωτηθείς για Τατούλη ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν εμφατικός και καταπέλτης αναφέροντας πως: «Ο κ. Πέτρος Τατούλης θυμίζω ήταν υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και ανεξαρτητοποιήθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή – συνέβαλε δραστικά στην πτώση της – και ασφαλώς η ΝΔ δεν πρόκειται να τον στηρίξει εκ νέου για την Περιφέρεια… Ανακοινώσεις θα κάνει κεντρικά η ΝΔ και ο Πρόεδρός της μετά τη ΔΕΘ… Κάθε πολιτική απόφαση κρίνεται στον πολιτικό χρόνο που ελήφθη, εκείνη την εποχή φάνηκε σωστή στήριξη του κ. Τατούλη, η συνέχεια της δράσης του κ. Τατούλη ήταν προφανώς απογοήτευση για τους βουλευτές, τα στελέχη και τους οπαδούς της ΝΔ και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να τον ξαναστηρίξουμε.»

Exit mobile version