ΡεπορτάζΑρχείο

Μέχρι και ασθενοφόρο επιστρατεύτηκε για τον Εμίρη!

Ο Εμίρης του Κατάρ παραθερίζει οικογενειακώς στο Ναύπλιο, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του να σκεπάζει το λιμάνι και να μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών. 

Ο Εμίρης συγκαταλέγεται στη λίστα του Forbes με τους 1000 πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη καθώς η περιουσία του εκτιμάται στα 3,2 δισ. δολάρια.

Ο Abdullah Al Futtaim άλλωστε δεν ξόδεψε και λίγα για να αποκτήσει το super yacht Radiant, αφού χρειάστηκε να βγάλει από το πορτοφόλι του 240 εκατ. ευρώ! Σήμερα η αξία του υπολογίζεται στα 280 εκατομμύρια ευρώ και το κατατάσσει στην λίστα με τα 10 ακριβότερα γιωτ του πλανήτη.

Ο Εμίρης του Κατάρ στο Ναύπλιο

Το μήκους 110 μέτρων σκάφος κατασκευάστηκε το 2009 στο διάσημο ναυπηγείο Lürssen. Είναι σχεδιασμένο από τον Tim Heywood, ενώ εσωτερικά φέρει την υπογραφή του Glenn Pushelberg. Είναι εξοπλισμένο με κανόνια νερού με την ικανότητα να βυθίζουν σκάφη έως 91 μέτρα μακριά, ενώ περιλαμβάνει ακόμη και ένα μικρό ταχύπλοο για σύντομες εξορμήσεις.

Φυσικά στα έξτρα «αξεσουάρ» του σκάφους είναι και ένα ελικόπτερο με το οποίο ο Εμίρης κάνει τις βόλτες του! Στα έξτρα αξεσουάρ δεν πρέπει να περιλαμβάνεται το ασθενοφόρο που περίμενε απ’ έξω. 

Ας ελπίσουμε ο εκλεκτός επισκέπτης, να ήταν το ίδιο large και με τα καταστήματα του Ναυπλίου… 

Ο Εμίρης του Κατάρ στο Ναύπλιο

Ο Εμίρης του Κατάρ στο Ναύπλιο

Ο Εμίρης του Κατάρ στο Ναύπλιο

Ο Εμίρης του Κατάρ στο Ναύπλιο