ΑθλητισμόςΑρχείο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζετ σκι στο Πόρτοχέλι

Το σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι, στο Πορτοχέλι. Οι κορυφαίοι οδηγοί στις πέντε κατηγορίες του αθλήματος αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό παρών διεκδικώντας τις θέσεις του βάθρου, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα, δυνατές μονομαχίες, μαζεύοντας και βαθμούς στο κυνήγι του Πρωταθλήματος. 

Οικοδεσπότης του 3ου Αγώνα του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2018 θα είναι ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ). Φυσικά το μεγάλο μέρος της διοργάνωσης το έχει η Δημοτική Κοινότητα του Πόρτο Χελίου με πρόεδρο τον Μανώλη Τριγκάκη και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με πρόεδρο την Άννα Στρίγκου-Φωστίνη.

Jet ski 

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος, ανάμεσά τους οι Νίκος Φλώρος, Θοδωρής Λαδογιάννης, Γιάννης Λεμπέσης, Παντελής Πολίτης, Αντώνης Κόκας, Νίκος Μεζίτης και περίπου 20-25 ακόμα πρωταθλητές. 

Οι αγώνες στο λιμάνι του Πόρτο Χέλι το Σάββατο (15/09) θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 20:00 με τις απονομές, ενώ την Κυριακή (16/09) θα διεξαχθούν από τις 12:00 έως τις 15:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας.