ΚοινωνίαΑρχείο

Θλίψη στο Άργος για τον θάνατο του Γιάννη Αντωνάκου

Φτωχότερη από σήμερα η Αργειακή κοινωνία, καθώς έφυγε από τη ζωή ο κτηνοτρόφος Γιάννης Αντωνάκος από το Κεφαλάρι Άργους, γνωστός για την επιχειρηματική και συνδικαλιστική του δράση.

Ο εκλιπών είχε αναπτύξει αξιόλογη επιχειρηματική δράση με την παραγωγή προϊόντων με σήμα «Το Γάλα του Μοριά», ενώ παράλληλα ήταν εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων.

Ο ίδιος υπέκυψε σε πρόβλημα που παρουσιάσθηκε με την καρδιά του, ενώ πρίν από περίπου ένα χρόνο είχε χάσει και την σύζυγό του.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων που εξέδωσε το ακόλουθο συλληπητήριο μήνυμα: «Ο Πρόεδρος και ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο εκλιπών εκτός από φίλος υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ήταν από την Αργολίδα, αγελαδοτρόφος και δημιούργησε το 2011 το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, ο οποίος ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε  με επιτυχία στην αγορά, το «Γάλα Του Μοριά». Ήταν μέλος του ΔΣ του ΣΕΚ και είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία, από πολλές θέσεις.  Θα μας λείψει».