ΠολιτισμόςΑρχείο

Οι εντυπώσεις ενός αντιπρύτανη του Harvard από το Ναύπλιο

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard στο Ναύπλιο υποδέχθηκε τον Αντιπρύτανη Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Harvard Mark Elliott, καθώς και τις Bailey Payne, Executive Assistant and Program Coordinator, και Alexandria King-Close, Project Manager στο Γραφείο Διεθνών Υποθέσεων του Harvard.

Ο Mark Elliott γνώρισε και συνομίλησε με τη διοίκηση και το προσωπικό του ΚΕΣ, ενημερώθηκε για τη λειτουργία, τις συνεργασίες, τις δραστηριότητες και τα προγράμματα που διοργανώνει.

Επίσης παρακολούθησε συνεδρίες του Θερινού Προγράμματος του Harvard (CCSP), του Προγράμματος Θερινής Πρακτικής Άσκησης (Internship Program) και του Θερινού Προγράμματος Μαθητών Λυκείου (HSSP).

Ο Mark Elliott συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτριο Κωστούρο, κομίζοντας ευχαριστήρια επιστολή από την απελθούσα πλέον Πρόεδρο του Harvard, Drew Faust (λίγο προτού αναλάβει τα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος Lawrence S. Bacow), για την καλή και πολυετή συνεργασία στο πλαίσιο της λειτουργίας του Kέντρου στο Ναύπλιο.