ΑθλητισμόςΑρχείο

Επίδαυρος Action προπομπός για το Τρίαθλο

Έγινε σήμερα στον πανέμορφο κόλπο Γιαλασίου της Αρχαίας Επιδαύρου, η έναρξη της πρώτης μέρας της αθλητικής διοργάνωσης Επίδαυρος Action, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες κολύμβησης πολλών κατηγοριών, ανδρών γυναικών όλων των ηλικιών, στις αποστάσεις 1500 και 3000μ., αγώνες παιδιών στη διαδρομή των 300μ. καθώς και αγώνες καγιάκ.

Επίδαυρος Action

Επίδαυρος Action

Διοργανωτής ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία whynot (Smart Marketing Solutions).

Το Γιαλάσι ήταν πανέμορφο, ο καιρός και η θάλασσα θαυμάσια, και η συμμετοχή των αθλητών, που απόλαυσαν τους αγώνες, αρκετά μεγάλη.

Επίδαυρος Action

Επίδαυρος Action

Αύριο Κυριακή 16/9 θα γίνει το κύριο αγώνισμα ,το Τρίαθλο, που θα περιλαμβάνει διάφορες αποστάσεις με αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας.

Στους σημερινούς κολυμβητικούς αγώνες παραβρέθηκε ο Γιάννης Γκιόλας, βουλευτής Αργολίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α, και απένειμε μετάλλια, καθώς επίσης ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Σαρρής, ο Αντιδήμαρχος Φ. Σκινάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τ. Χρόνης, πολλές οικογένειες των αθλητών και χορηγοί της εκδήλωσης.

Επίδαυρος Action

Επίδαυρος Action

Επίδαυρος Action