ΚοινωνίαΑρχείο

Διχάζει η σύσκεψη φορέων του Ναυπλίου για το ΚΕΜΧ (Vid)

Σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου με φορείς της πόλης για το θέμα του ΚΕΜΧ πραγματοποιήθηκε της Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, όπου συζητήθηκε το ίδιο ακριβώς θέμα.

Στην σύσκεψη αυτή εκφράστηκαν προβληματισμοί για το μέλλον του στρατοπέδου και ζητήθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις. Ωστόσο ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης δεν έχει ανακοινώσει κάτι ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά από την σύσκεψη που όντως πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του.

Δείτε παρακάτω μερικά αποσπάσματα από το Best Αργολίδας:

Από την άλλη δεν έλλειψαν και οι αντιδράσεις από πολίτες, που έκριναν πως αυτή η σύσκεψη έγινε “εν κρυπτώ“, χωρίς επίσημη ανακοίνωση ή προηγούμενη ενημέρωση στα μέλη, και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα:

1. Γιατί επιλέγει ημέρα και ώρα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα με το ίδιο θέμα;

2. Ποιος εκπροσώπησε τον Εμπορικό Σύλλογο στο Δημοτικό Συμβούλιο;

3. Ποιος είχε ενημερωθεί και εκπροσώπησε τον Δήμο στη σύσκεψη;

4. Ποιοι από τους φορείς της πόλης συμμετείχαν στη σύσκεψη που οργανώθηκε και από ποιον;

5. Γιατί δεν έγινε γνωστή η σύσκεψη με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου είτε με δελτίο τύπου είτε με ανακοίνωση στο facebook του Συλλόγου ή στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου;

6. Και τέλος γιατί μέχρι τώρα μεσημέρι Τρίτης δεν έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της σύσκεψης;

Οι πολίτες του Ναυπλίου απαιτούν να μάθουν τι ηταν αυτό που οδήγησε την πραγματικά εν κρυπτώ κίνηση του Εμπορικού Συλλόγου που έχει δημιουργήσει στην πόλη και όλο τον Δήμο ανησυχία.