ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τι λέει το έγγραφο για το στρατόπεδο Ναυπλίου;

Την ύπαρξη εγγράφου σχετικά με την λειτουργία του στρατοπέδου μέχρι τις 30 Ιουλίου 2019 επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Κωστούρος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στο δημοτικό συμβούλιο. Σε ότι αφορά τη δημιουργία Κέντρου Προσφύγων δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο ή πληροφόρηση, αλλά ούτε και για το ποιά θα είναι η μελλοντική χρήση του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, από την στιγμή που θα μπει το οριστικό λουκέτο.   

Ο Δημήτρης Κωστούρος από την πλευρά του στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, φρόντισε να διαλύσει κάθε υποψία αναφορικά με την διαδιδόμενη χρήση του χώρου του στρατοπέδου του ΚΕΜΧ, αν και εφ όσον αποφασιστεί η μη χρησιμοποίησή του για στρατιωτικές ανάγκες.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρθηκε στο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου από τις 13 Φεβρουαρίου του 2018, με το οποίο ζητείται η παραχώρηση όλων των χώρων του στρατοπέδου στον Δήμο, και διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκονται σε επαγρύπνηση γι αυτό το θέμα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε o Δήμαρχος Ναυπλιέων, «ο Δήμος είναι σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει προκειμένου να αποτρέψει με κάθε τρόπο μια εξέλιξη που θα είναι εις βάρος της πόλης μας και των δημοτών μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ