ΚοινωνίαΑρχείο

Δήμαρχος φωτογραφίζει τα σκουπίδια της πόλης του

Εμφανής είναι η ενόχληση που προκάλεσαν στον δήμαρχο φωτογραφίες με σκουπίδια στην πόλη που έκαναν την εμφάνισή τους το διαδίκτυο και αποφάσισε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Τον τελευταίο καιρό κάποιος ή κάποια γυρνάει την πόλη και φωτογραφίζει σακούλες σκουπιδιών όταν τις βγάζουν οι νοικοκυρές για να περάσει άσχημη εικόνα για την καθαριότητα και για το δήμο. Μάλλον την ειδοποιούν και τρέχει δεξιά αριστερά. Σήμερα ήμουνα αυτόπτης μάρτυς… δείτε και εσείς. 

Πόσο άσχημο είναι να προσπαθείς να παραπλανήσεις τον κόσμο… εντάσσεται άραγε και αυτό στη γενικότερη κρίση αρχών και αξιών ίσως να εντάσσεται… αλλά επιτρέψτε μου να μη το ανέχομαι !!!! Εσείς;;;»

Δημήτρης Κωστούρος

Είναι η ανάρτηση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Το θέμα φαίνεται να ξεκίνησε, όταν αφαιρέθηκαν κάποιοι κάδοι από την Παλιά Πόλη και ανακοινώθηκε ωράριο περισυλλογής των απορριμμάτων.

Κάποιοι αντέδρασαν με αυτή την απόφαση και μέσω του διαδικτύου, άρχισαν να αναρτούν φωτογραφίες με σκουπίδια. Οπότε προέκυψε και η απάντηση του δημάρχου, που προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι η λήψη των φωτογραφιών γίνεται στο χρόνο που μεσολαβεί, μέχρι να περάσει το σκουπιδιάρικο του δήμου.