ΠολιτικήΑρχείο

Σκούρα τα πράγματα για τη ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγείται η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς ο Πέτρος Τατούλης και τα μέλη της παραταξής του που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που είχαν την Τετάρτη, τα «γαλάζια» στελέχη της παράταξης Τατούλη με τους Μάκη Βορίδη, Λευτέρη Αυγενάκη, Θανάση Νέζη και Τάσο Γαίτάνη, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Στη συνάντηση αυτή η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου» υπερασπίστηκαν το έργο της περιφερειακής αρχής και δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να υποκύψουν στις πιέσεις να στραφούν κατά του επικεφαλής της παράταξής τους. Ούτε από την πλευρά της ΝΔ πάντως τέθηκε θέμα διαγραφής τους, προκειμένου να αποφευχθεί η εσωστρέφεια.

Ικανοποιημένος ο Τατούλης

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την στάση των συμβούλων του στην συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΝΔ, ενώ ξεκαθαρίζει και πάλι ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019.

Συγκεκριμένα, στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: 

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» , στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.

Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.

Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη  το 2019.

Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».