ΡεπορτάζΑρχείο

Το Azamara Pursuit έφερε χαμόγελα στους Ναυπλιώτες (Pics)

Πρόσθεσαν κάτι στον τζίρο τους τα καταστήματα του Ναυπλίου από την επίσκεψη του χωρητικότητας 750 επιβατών Azamara Pursuit την Παρασκευή 21/9.

Σύμφωνα με πληροφορίες από επιχειρήση εστίασης, οι τουρίστες που προήλθαν από το κρουαζιερόπλοιο τίμησαν και με το παραπάνω τις τοπικές γεύσεις, αφήνοντας ικανοποιημένους τους ιδιοκτήτες.

Λεφτά στο Ναύπλιο από την κρουαζιέρα

Το Azamara Pursuit είναι ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, πρόσφατα ανακαινισμένο (το 2018), που ήρθε να προστεθεί δίπλα στα αδελφά πλοία Azamara Journey και Azamara Quest (και τα δύο έχουν επισκεφθεί κατά το παρελθόν το Ναύπλιο), και υπόσχεται να προσφέρει στους επιβάτες μια εμπειρία ζωής επιτρέποντας την πρόσβαση σε μοναδικά λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγαλύτερα πλοία.

Με πλήρωμα 400 ατόμων, έκανε χθες το παρθενικό του ταξίδι στο Ναύπλιο, με τους επιβάτες του να έχουν την πρωτόγνωρη εμπειρία να βρεθούν μπροστά στη μαθητική πορεία, με την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Λεφτά στο Ναύπλιο από την κρουαζιέρα

Πάντως αυτό δεν τους εμπόδισε να περάσουν καλά και να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης, επισκεπτόμενοι και τους γύρω αρχαιολογικους χώρους.

Λεφτά στο Ναύπλιο από την κρουαζιέρα