ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Χειβιδόπουλος για Καμπόσο: Όταν ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα σου επιστρέφει

Προς λύση βαίνει το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στην Αργολίδα, μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις των δυο μερών και με τροποποιήσεις σε τμήματα που αφορούν τον διαγωνισμό, έπειτα και από παρεμβαση του Πέτρου Τατούλη. Αυτό είπε ο Τάσσος Χειβιδόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής (21/9), μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις Καμπόσου, που έκαναν λόγο για «άδειασμα» από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς το πρόσωπό του, ο Τάσσος Χειβιδόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον Πέτρο Τατούλη αλλά και την Ντίνα Νικολάκου είναι άριστες και η συνεργασία του μαζί τους είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας ανέφερε ότι στόχος του δημάρχου Άργους – Μυκηνών είναι να διαταράξει τις σχέσεις που ο ίδιος έχει με τους δύο προαναφερθέντες και με άλλα στελέχη της Περιφέρειας.

Για τα όσα είπε ο Καμπόσος πως «τον διαβεβαίωσε η Ντίνα Νικολάκου οτι την υπόθεση της μεταφοράς των μαθητών την πήραν από τα χέρια του», ο κ. Χειβιδόπουλος τόνισε πως επικοινώνησε μαζί της και η ίδια ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης: «Αδειάζει» Χειβιδόπουλο ο Καμπόσος – Την Τρίτη και πάλι δρομολόγια

Γενικά ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας επισήμανε πως οι επιθέσεις που δέχεται απο τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών αποτελούν προεκλογικό χτύπημα που έχουν σαν στόχο να τον πλήξουν πολιτικά και προσωπικά με ύβρεις και ψεύδη. «Θεωρεί ότι έτσι θα αποτρέψει την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές» τόνισε ο κ. Χειβιδόπουλος. Ωστόσο εκτίμησε ότι αυτή η συμπεριφορά θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όπως είπε, η τακτική του κ. Καμπόσου είναι να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα όμως τελικά αυτή ξαναγυρίζει στον ίδιο.

Για την κριτική που δέχεται για τους «Δρόμους Πολιτισμού» σημείωσε: «Είμαι περήφανος για τους Δρόμους Πολιτισμού όπου συμμετέχουν χίλιοι και πλέον άνθρωποι του Πολιτισμού από την Αργολίδα. Εγώ όλο το καλοκαίρι ήμουν εδώ. Δεν ήμουν ούτε μεταξύ Παπούας Νέας Γουϊνέας, Φιλιππίνων και Χονγκ Κονγκ ούτε φυσικά γύρναγα όλη τη χώρα ως επίδοξος επαρχιακός πολιτευτής».

Το βίντεο της συνέντευξης Χειβιδόπουλου από το Best Αργολίδα: