ΕκδηλώσειςΑρχείο

Συγκέντρωση αγάπης για τα αδέσποτα του Ναυπλίου

Μία διαφορετική δράση προσφοράς από αυτές που έχουμε συνηθίσει, διοργανώνεται το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου (21:00) στο Ναύπλιο, με αποδέκτη τα αδέσποτα της περιοχής και τον φύλακα αγγελό τους Στέλιο Κυριακού.

Όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι και θέλουν να προσφέρουν στις τετράποδες ψυχές, θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ένα ποσό από κάθε ποτό τους και ότι μπορούν σε τροφή και αναλώσιμα.

Αδέσποτα Ναύπλιο

Την ιδέα για την Συγκέντρωση Αγάπης είχε πριν λίγο καιρό ο συμπολίτης μας Σπύρος Κατσίγιαννης, που σύντομα βρήκε και άλλους συμπαραστάτες για την υλοποίησή της.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης: «Κάνουμε την σκέψη, πράξη… Και την πράξη προσφορά, για Αθώες τετράποδες ψυχές  της περιοχής μας, και διοργανώνουμε, συγκέντρωση αγάπης για να προσφέρουμε στον φύλακα Άγγελό τους Στέλιο Κυριακού».

Έξω από το Μπαρ Κοντραμπάσο θα υπάρχει ειδικό αυτοκίνητο να συλλέγει την προσφορά σε τροφή και αναλώσιμα. Επίσης για όσους επιθυμούν θα υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός σε κτηνιατρείο και μπορείτε να τον ζητήσετε σε προσωπικό μήνυμα εδώ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003537992552