ΡεπορτάζΑρχείο

Αναστάτωση στο Άργος: Έτοιμος να σπάσει ο Ξεριάς! (Pics)

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο Άργος, καθώς ο Ξεριάς είναι σε οριακό σημείο, έτοιμος να σπάσει, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές στην πόλη!

Τα συνεργεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών μαζί με την πυροσβεστική και την αστυνομία βρίσκονται επί ποδός και δίνουν μάχη για να προλάβουν το κακό.

UPDATE: Έσπασε ο Ξεριάς!

Η πυροσβεστική εκκενώνει τα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ η αστυνομία εκλεισε την είσοδο του Άργους στο Άγιο Βασίλειο.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος καταγγέλει την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας επειδή δεν καθάρισε το ποτάμι, ως όφειλε, καθώς είναι αποκλειστικά αρμοδιότητά της.

Έτοιμος να σπάσει ο Ξεριάς στο Άργος

Έτοιμος να σπάσει ο Ξεριάς στο Άργος

Έτοιμος να σπάσει ο Ξεριάς στο Άργος

Ξεχείλισε το ποτάμι στο Κιβέρι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι αυλές κατοικιών.  Μικρή κατολίσθηση είχαμε στον Κολοσούρτη από πέτρες που έπεσαν στο οδόστρωμα.  Στα Πυργιώτικα Ναυπλίου σημειώθηκε πτώση δέντρου.  Επίσης στη Στέρνα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με τα νερά στην Εθνική οδό.  Ενώ οι περιοχές που δοκιμάζονται περισσότερο από τους δυνατούς ανέμους είναι το παραλιακό κομμάτι από Μύλους, Σκαφιδάκι και Κιβέρι, ενώ λίγο πριν την Βελανιδιά έπεσε ο δρόμος στην μια λωρίδα και η αστυνομία έχει σημάνει τον δρ