ΨυχαγωγίαΑρχείο

Το νέο Assassin’s Creed μας ταξιδεύει σε Άργος, Μυκήνες, Τίρυνθα και Επίδαυρο! (Vids)

Το νέο Assassin’s Creed: Odyssey που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, για πρώτη φορά μεταφέρεται στην Αρχαία Ελλάδα, επιχειρώντας να προσομοιώσει τα κτίσματα και τη ζωή όπως ήταν τότε.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η εταιρία που φτιάχνει το παιχνίδι μελέτησε πολλές διαφορετικές ιστορικές πηγές και επισκέφθηκε την Αθήνα, τη Σπάρτη, τους Δελφούς, την Αργολίδα και πολλά άλλα μέρη της χώρας για να αποκτήσει την αίσθηση του χώρου. 

Η ιστορία λαμβάνει χώρα εν έτει 431 π.Χ. κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης. Το Assassin’s Creed Odyssey φέρνει την επιλογή του παίκτη στο προσκήνιο, μέσα από καινοτομίες που δεν έχουμε ξαναδει σε παλαιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού, καθώς επιλέγεις τον ήρωα που θέλεις να είσαι και να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου. Μέσα από τις σχέσεις που χτίζεις με τους διάφορους χαρακτήρες και τις αποφάσεις που κάνεις στην Οδύσσεια σου, εσύ ελέγχεις το πεπρωμένο σου.

Assassin's Creed Αργολίδα

Η Ubisoft πρόσθεσε ειδικές ικανότητες, οι οποίες αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της μάχης, όπως για παράδειγμα μια πανίσχυρη κλωτσιά ή η εκτόξευση πολλών βελών ταυτόχρονα με μια βολή. Επίσης, επιστρέφουν στο προσκήνιο οι ναυμαχίες που γνωρίσαμε στο Black Flag, με τον gamer να έχει τη δυνατότητα κατασκευής πλοίων.

Κάθε απόφαση του παίκτη θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο εξέλιξης του παιχνιδιού, ένα στοιχείο που συναντάμε συνήθως στα κορυφαία παιχνίδια RPG. Επομένως, έχει ιδιαίτερη σημασία ο τρόπος με τον οποίο θα συμπεριφερθείτε σε αυτούς που συναντάτε στην πορεία και επηρεάζεται ακόμη και το τέλος του παιχνιδιού.

Assassin's Creed Αργολίδα

Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα εμπλεκόμενος σε τεράστιες μάχες τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα, για να γίνεις ένας αληθινός, θρυλικός ήρωας.

Το Assassin’s Creed ταξίδεψε σε Άργος, Μυκήνες, Τίρυνθα, Επίδαυρο, και προσπάθησε να αποτυπώσει τα μέρη αυτά με τρισδιάστατα γραφικά, για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Μία μικρή γεύση:

Φυσικά για τους φίλους του παιχνιδιού ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα πιο χορταστικό υλικό: