ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μπουρλότο ο Νίκας με Τατούλη σε κοινή τους εμφάνιση στην Καλαμάτα

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε με τη συμπεριφορά του, το απόγευμα της Κυριακής, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει εκδήλωση στο λιμάνι της Καλαμάτας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας, ο κ. Νίκας, όντας για άγνωστο λόγο σε έξαλλη κατάσταση, διαμαρτυρήθηκε εντονότατα στους διοργανωτές. Μάλιστα, όσοι ήταν μάρτυρες του περιστατικού σημειώνουν ότι ο κ. Νίκας εκστόμισε απαράδεκτες φράσεις, οι οποίες δεν τιμούν τον θεσμικό του ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, προκειμένου ο κ. Νίκας να ηρεμήσει και να μην αποχωρήσει από την πρώτη εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε δημόσια μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, χρειάστηκε η παρέμβαση των διοργανωτών.

Μπουρλότο ο Νίκας με Τατούλη

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη συνέχεια, ο εκνευρισμός του κ. Νίκα προήλθε από το γεγονός ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Μάλιστα, ο εκνευρισμός του κ. Νίκα από την παρουσία του κ. Τατούλη στην εκδήλωση φάνηκε και στη συνέχεια όταν απέφυγε να τον χαιρετήσει. Αντιθέτως, ο κ. Τατούλης αντιμετώπισε τον κ. Νίκα ως θεσμικό παράγοντα και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη συνεισφορά του δήμου Καλαμάτας στην επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης.

Πηγή: messiniapress.gr